Mysterieuze energiedrank: water dat met volle maankracht is gebotteld

Heart + Soul
pineo maanwater
karlijn visser

Karlijn Visser
23.08.2018

Als de maan je gids is, dan weet je dat een paar uur helemaal niks uitvoeren net zo waardevol is als to-do lijstjes afwerken. De zon vertegenwoordigt het mannelijke in ons en de maan het vrouwelijke. Vanaf de aarde bekeken lijken beide planeten even groot. Maar in werkelijkheid staat de zon zo’n 400 x verder van de aarde af dan de maan. En omdat de maan het dichtstbij de aarde staat, is haar invloed groot op planet earth. Dat merk je onder andere aan je energieniveau, je menstruatiecyclus en eb & vloed. Woon je net als ik in een drukke stad? Dan herken je je misschien in het gegeven dat het een uitdaging is om in het ritme van de maan te leven. Naast dat ik regelmatig een frisse neus haal in het park of mediteer op de boom voor mijn huis, laad ik mijn kristallen op met volle maan en drink ik graag Pineo maanwater. Dit mineraalwater ontspringt uit een zuivere Spaanse bron in de Pyreneeën en wordt gebotteld met volle maan. En laat het nou net weer bijna volle maan zijn vanavond… 

Mysterieuze energiedrank: water dat met volle maankracht is gebotteld

nieuwe maan, schorpioen, andreas trussatIn de natuur heeft alles een cyclus. Bij Nieuwe Maan is de maan onzichtbaar en bij Volle Maan weerkaatst ze volledig het licht van de zon. In de natuur is er balans tussen rust en activiteit. Omdat wij één zijn met de natuur zijn we met ons hart, baarmoeder en hersenen afgestemd op het ritme van dag en nacht en licht en donker. Net als met de seizoenen, de zon en de maan. Maar ook met onze energie en je creatiekracht. Ga er maar eens op letten: de maan regeert je onbewuste en je gevoelsleven. Ze is verbonden met je intuïtie en beïnvloedt je creatiekracht.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Facebook!
Ga naar facebook

Nieuwe Maan is een moment om stil te zijn en naar je innerlijke stem te luisteren. ‘Ben ik nog op de goede weg?’ ‘Wat zijn mijn intenties voor de komende periode en prioriteiten?’ ‘Wat haalt mij uit balans?’ Plant in deze stilte het zaad voor de komende weken. De volle maan geeft veel energie. Dus heb je ergens extra power voor nodig, plan het rond volle maan. Omdat we voor 70% uit water bestaan en de maan invloed uitoefent op de getijden, beïnvloedt ze ook ons energiepeil. Onze vochtbalans en energiepeil hangen immers samen. Tijdens volle maan komt de maan ook langs om gevoelens aan te wakkeren die je hebt weggestopt. Voel je je rusteloos of emotioneel? Kun je niet slapen? Grote kans dat het volle maan is… Neerslag, de sapstromen in planten en in ons mensen, de voortplanting van zeedieren en de kieming van zaden; het zijn allemaal zaken die de maan beïnvloedt.

Water met maanenergie

Pineo water, maanwaterNu terug naar het wonderlijke maanwater. Pineo Luna Llena is mineraalwater dat wordt gebotteld met volle maan. Je hebt ook een bruisende variant met toegevoegd koolzuur. Dat is ‘Pineo Luna Llena Intens’. Uit dit onderzoek blijkt dat maanwater therapeutische waarden bevat. Het maanwater van Pineo is onderzocht door het IBBU (Institut für Biosensorik und Bioenergetische Umweltforschung). Doordat Pineo Luna Llena Intens bruisend water is, met een relatief laag mineraalgehalte, zouden de trillende energievelden van dit maanwater een positieve invloed hebben op onze meridianen. Luna Llena werkt op 10 grote meridianen normaliserend: die van de lymfen, dikke darm, hart, galblaas en nieren, het endokriene systeem, milt, pancreas, bindweefsel, huid en de nieren-meridiaan. Het water heeft een hoge ph waarde van 7.9 (dat betekent dat het je lichaam helpt ontzuren), is geschikt voor babyvoeding en bevat 0,0% microplastics. Het helende effect op lichaam en geest van dit mysterieuze maanwater zijn dus de positieve vibes die het veroorzaakt. Heb je een romantisch diner in het vooruitzicht? Regel dan dat er wat flessen Pineo maanwater worden uitgeschonken ;-). Daarnaast is het water rijk aan bicarbonaten die de spijsvertering helpen en je darmen ontzuren. Ook handig tijdens een royale maaltijd.

3 dagen volle maankracht

Al eeuwenlang wordt aan maanwater speciale krachten toegeschreven. Maanwater zou de energie van de maan absorberen. Dit positieve effect gaat terug naar de esoterie en is toe te wijzen aan bio-energetische trillingen, die het water onder invloed van de maan heeft ontvangen. Klinkt lekker zweverig, maar we love it! Heb je de fles eenmaal geopend? Drink ‘m dan zo snel mogelijk leeg om de good vibes op z’n sterkst mee te krijgen. Wil je een sloot maanwater bestellen? Dan is reserveren een must. Per dag dat het volle maan is kan Pineo slechts 8.000 tot 36.000 liter waterflessen afvullen. De kracht van volle maan is voelbaar op de dag voor volle maan, de dag zelf en de dag daarna. Tijdens deze 3 volle maan dagen wordt het maanwater van Pineo gebotteld. Recht uit de Spaanse waterbron. Als ik mijn dag niet heb fiets ik soms na een werkdag langs de biowinkel om een fles maanwater te halen. Thuis drink ik het met aandacht op en probeer me te verbinden met de mysterieuze maankracht die ik ondertussen door mijn systeem laat stromen… Pineo is voor €2,20 per liter verkrijgbaar in bio winkels of via de officiële webshop van Amanvida

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link