Contributor

Sander van Horen

sander van horen

Sander van Horen – eigenaar Logo4Life

Met een enorme interesse voor vormgeving, websites en internet start Sander in 2010 op zijn 17ᵉ de onderneming Logo4Life. Hij ontwerpt logo’s voor startende ondernemers naast zijn studie. Langzaam begint de onderneming drukker te worden en het aantal klanten te groeien. Ook de dienstverlening breidt zich uit. Vandaag de dag kunnen klanten niet alleen een huisstijl laten ontwerpen, maar voor elke soort vormgeving terecht. Het ontwerpen en bouwen van complexe websites en webshops is ook allemaal mogelijk.

Als geluk bij een ongeluk, komt halverwege 2016 Holistik op zijn pad. Al snel sluit Sander zich aan bij onze Family en sindsdien is hij verantwoordelijk voor de volledige techniek achter onze mooie website. Een drukbezocht platform als Holistik brengt de nodige uitdagingen met zich mee, maar Sander pakt alles met beide handen aan en heeft voor alles een oplossing.

    Volg Sander van Horen ook via

BERICHTEN DOOR Sander van Horen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.