Holistik Zakelijk

Holistik is het grootste online lifestyle magazine voor de stylish en sunstainable do-gooder. Voor ons staat deze naam voor een manier van leven waarbij we onszelf zien als onderdeel van een groter geheel. Vanuit die gedachte leven we met respect voor mens, dier en natuur. Een instelling die anno 2018 relevanter is dan ooit.

Onze dagelijkse missie is om lezers handvatten aan te reiken waarmee zij boven zichzelf uitstijgen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk. Want alleen vanuit die basis kun je iets betekenen voor een ander. En dat is precies de beweging die we met Holistik in gang willen zetten. Verzachting. Verbinding. Schoonheid.

Samenwerken

1) Exposure op Holistik.nl

  • Maandelijks bereiken we op Holistik.nl ruim 300.000 unieke bezoekers. Daarnaast sturen we elke week een nieuwsbrief naar 30.000 mailadressen, hebben we een eigen Holistik Facebook pagina (30.000 likes) en een Instagram account (20.000 volgers). We zetten onze kanalen graag in om (merk)boodschappen de wereld in te brengen die een mooiere plek maken van deze wereld. Conscious marketing noemen we dat. En we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw merk.

2) Presenteren

  • Founders en hoofdredacteuren van Holistik, Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hebben veel ervaring met presenteren en kunnen worden ingezet als motivational speakers over uiteenlopende (holistische) onderwerpen.

3) Deelname aan events

  • Vanuit Holistik worden op jaarbasis diverse events georganiseerd zoals de Conscious Christmas Fair en de Spring Awakening Market. Voor meer informatie over mogelijke samenwerkingen mail naar karlijn@holistik.nl  of evelyn@holistik.nl
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link