Over ons

Holistik is de eerlijke stem binnen het aanbod van lifestyle magazines. Samen met een team van contributors creëren we dagelijks verrijkende, persoonlijke content over voeding, gezondheid, relaties, liefde, seks, reizen en spiritualiteit.

Bij Holistik werken we vanuit 4 pijlers:

1. We inspireren in plaats van intimideren
We hoeven niet te voldoen aan het perfecte plaatje. Juist imperfecties en een rafelrandje maken ons menselijk en interessant.

2. We bieden een moment van rust
De overdaad aan prikkels en ‘snack’ artikelen roepen we een halt toe. Kwaliteit boven kwantiteit.

3. We geloven niet in ‘goed’ of ‘fout’
We kijken liever naar wat werkt, en wat niet. Onderwerpen benaderen we vanuit meerdere invalshoeken.

4. We hebben het vermogen om te relativeren
Een gezonde dosis zelfspot houdt ons met beide benen op de grond. Relativeren helpt ons inzien wat belangrijk is in het leven. En wat niet.

Wij geloven dat de wereld een betere plek wordt als we vrouwen activeren tot het creëren van hun eigen geluk. Want alleen vanuit die basis kunnen we iets betekenen voor een ander. En dat is precies de beweging die we met Holistik in gang willen zetten. Onze pay-off is daarom A daily guide to the greater you.

Holistik is een initiatief van Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986). Ze leerden elkaar kennen in 2009 en raakten bevriend. Samen richtten ze Goodiebag Girl op, een bedrijf dat uitgroeide tot connecting agency Friends of the Brands (FOTB). FOTB brengt merken via innovatieve event concepten zoals The Gift Suite en Like My Brand in contact met invloedrijke doelgroepen. In het voorjaar van 2015 besloten Evelyn en Karlijn hun hart te volgen en Holistik op te zetten. Zonder uitgeverij en zonder investeerders. Dit maakt Holistik tot een 100% onafhankelijk en selfmade platform.

Met Holistik geven Evelyn en Karlijn gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Holistisch leven met respect voor mens, dier en natuur speelt hierbij een sleutelrol.

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link