Winactie voor wereldreizigers: onverwoestbare Fjällräven rugtas t.w.v. €165

by Natalja De Vos 16.05.2018

Langs highlights hoppen en met een cocktail aan het zwembad liggen is passé. 2018 is het jaar van betekenisvol reizen, ofwel: op vakantie gaan met een doel groter dan alleen je eigen genot. Dit jaar willen we reizen maken die niet alleen goed zijn voor onszelf, maar óók voor de rest van de planeet. Niet zo gek dat backpacken in de natuur steeds populairder wordt. Maar dan wel graag met een sustainable backpack. En laten we die nou deze week in onze winactie hebben!

WIN: Fjällräven Hike Backpack van Perry t.w.v. €165

Perry winBackpacken in de natuur wordt steeds populairder. En dat is niet gek want een vermoeide geest knapt het meest op van een wandeling door de natuur. Alleen al door de aanblik van groen neemt het stresshormoon cortisol af in je lichaam. Deze maand hebben we een prijs in onze Full Moon Boutique die jouw backpack trip een stuk comfortabeler maakt. Deze blauwe Fjällräven Abisko Hike is de perfecte bondgenoot voor wereldreizigers. De gewatteerde schouderbanden en de verstelbare heupriem zorgen voor draagcomfort tijdens het lopen. Het hoofdcompartiment kan zowel aan de bovenkant als aan de zijkant open worden gemaakt, zodat je altijd makkelijk bij je spullen kunt. Ga je all the way en kamperen? No worries, het past er allemaal in. Doordat de bovenklep gemakkelijk verhoogd kan worden, kun je jouw slaapmatje of slaapzak op je rug meedragen. Klaar voor een avontuur?

WIN: Fjällräven Hike Backpack van Perry t.w.v. €165

De Fjällraven Abisko Hike rugtas die we mogen weggeven wordt ter beschikking gesteld door Perry. Kans maken? Deze toffe prijs staat in onze Holistik Full Moon Boutique. Telkens als de maan vol is, opent deze boutique haar deuren met nieuwe prijzen. Tot de volgende volle maan (29 mei 2018) maak je kans op deze onverwoestbare backpack (en nog 7 andere mooie prijzen). Neem dus snel een kijkje!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN