Verlopen – WIN: 2 x Mattisson MCT-pakket boordevol gezonde vetten t.w.v. €40

Holy Crap
MCT, Mattisson, win
MCT, Mattisson, win


27.02.2019

De zogenaamde MCT-vetten worden niet gesplitst tijdens het verteringsproces in je lichaam en belanden na opname door de darm direct in je bloedbaan. Deze ‘middellange vetzuur ketens’ hebben dus geen gal en enzymen nodig om opgenomen te kunnen worden en dat heeft een verlichtend effect op je spijsvertering. Mattisson ontwikkelde 2 innovatieve producten met deze MCT-vetzuren. We geven 2 pakketten weg – bestaande uit MCT-olie en MCT-poeder – zodat je hier zelf eens mee kunt experimenteren. 

WIN: 2 x Mattisson MCT-pakket t.w.v. €40

MCT is de afkorting voor Medium Chain Triglycerides ofwel ‘middellange vetzuur ketens’. MCT-vetzuren worden in het lichaam gelijk omgezet in energie waardoor je je sneller verkwikt voelt. Dit in tegenstelling tot de lange vetzuur ketens, waar een hele reeks aan enzymen voor nodig zijn om deze af te breken en het opgenomen kan worden in het bloed. Doordat MCT’s zo snel door je lichaam worden opgenomen zijn het krachtige energiebronnen. Voor sporters is dit helemaal handig. Ze gebruiken de MCT-vetzuren als energieleverancier zodra de glucose in het lichaam allemaal verbruikt is. Daarnaast worden middellange vetzuur ketens sneller in het spierweefsel opgenomen in plaats van dat ze als lichaamsvet worden opgeslagen. Het meest bekende product met middellange vetzuur ketens is kokosolie.  De ongeraffineerde en koudgeperste kokosolie, de zogenaamde extra vierge kokosolie wordt gemaakt door kokospulp te laten fermenteren of mechanisch te persen. Hierdoor behoudt het zijn vetzuur ketens en voedingstoffen.

WIN: Mattisson MCT-pakket t.w.v. €40

mattisson, MCT, vetzuren, winOp de redactie kenden wij deze producten eerst niet, maar het zijn de best verkochte producten van Mattisson. Dit healthy MCT pakket bestaat uit MCT-kokosolie en MCT-poeder. De olie kun je makkelijk toevoegen aan je havermoutpap, of blend ‘m mee in met je smoothie. Het poeder heeft een licht zoete smaak en gaat prima samen met koffie. Het oplossen in een klas (kokos)water kan ook. Om kans te maken op dit pakket vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Mattisson via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link