WIN: happy and healthy Lifefood pakket t.w.v. €75

by Karlijn Visser 05.09.2017

De oorsprong van Lifefood ligt in Praag, waar Tereza Havrlandova tien jaar geleden haar onderneming startte. Inmiddels zijn de 100% biologische, rauwe, hand made, gluten- en lactose vrije (zal ik nog even doorgaan?) producten in meer dan 15 Europese landen verkrijgbaar. Ook al zijn wij geen raw foodies, toch zijn we dol op alles wat Tereza met liefde voor mens en aarde maakt. Vandaar dat we deze week 2 x een super happy & healthy Lifefood pakket t.w.v. €75 mogen weggeven. De inhoud bestaat uit een selectie van onze lievelings items. 

WIN: happy and healthy Lifefood pakket t.w.v. €75

Lifefood is een Tsjechische producent van rawfood, ook wel ‘living foods’ genoemd. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door Tereza, toen rawfood nog vrijwel onbekend was in Europa. Ondertussen groeide Lifefood uit tot het grootste rawfoodbedrijf ter wereld. De wisselwerking tussen unieke technologie, jarenlange ervaring en handwerk zijn een belangrijk onderdeel van wat Lifefood bijzonder maakt. En dat zie je terug in hun originele verpakkingen en pure smaak. Een ander belangrijk deel is het verspreiden van abundance, overvloed. Genieten van het leven in overvloed en harmonie met de rest van de wereld is wat Lifefood wil delen. Vandaar dat we 2 x een heerlijk pakket als winactie hebben, met al onze healthy favorites daarin. Zie hieronder voor een greep uit de selectie: van Lifebar tot rauwe olijven tapenade en van biologisch maca poeder tot rawsage – rauwe vegan worstjes. lifefood.nl

lifefood pakket

WIN: happy & healthy Lifefood pakket t.w.v. €75

Is jouw voorraadkastje nodig toe aan gezonde vervanging of een flinke aanvulling? Doe dan mee want deze week mogen we 2 mensen verrassen met een box vol Lifefood producten t.w.v. €75. Kans maken? Dan vragen we je 2 dingen te doen:

1) Volg ons en Lifefood op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN