WIN: hét symbool van duurzaamheid: een paar geitenwollen sokken t.w.v. €28

by Natalja De Vos 17.01.2018

Noem een kledingstuk met een stoffig imago en je komt geheid uit bij de geitenwollen sok. Terwijl deze sokken, die symbool staan voor mensen die bewust kiezen voor duurzaamheid, juist met trots gedragen moeten worden. De Amsterdamse energiemaatschappij Vandebron startte een campagne met de geitenwollen sok als positief symbool voor duurzaamheid. Het doel? Mensen laten zien dat duurzaamheid niet meer suf is. En dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. 

WIN: hét symbool van duurzaamheid: een paar geitenwollen sokken t.w.v. €28

Geitenwollen sokken waren ooit voor een kleine groep voorlopers. Een minderheid van wereldvreemde hippies. Ze werden uitgelachen, nagewezen en niet al te serieus genomen. Want duurzaamheid was voor dwazen. Maar inmiddels is het hip, hot en happening. Daarom vindt Vandebron het de hoogste tijd voor een nieuw imago van de geitenwollen sok. De energiemarktplaats wil de transitie naar duurzame energie versnellen en daar zoveel mogelijk mensen bij betrekken. Vandebron wil consumenten verbinden met lokale duurzame energiebronnen. Als klant kies je zelf bij welke producent je energie afneemt. Zo weet je precies waar je duurzame energie vandaan komt. De energieclub heeft maar één missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Om die missie op een positieve manier onder de aandacht te brengen, plaatste Vandebron de geitenwollen sok op een voetstuk. Duurzaamheid is niet iets van een kleine groep voorlopers: iedereen zou het moeten omarmen. Startend met het omarmen van de geitenwollen sok.

Geitenwollen sokken VandebronGeitenwollen sokken met een verhaal

Een positieve campagne als deze kunnen we natuurlijk alleen maar ondersteunen. Ook omdat Vandebron niet zomaar voor een sokkenleverancier heeft gekozen. De sokken zijn namelijk gemaakt in samenwerking met Soxs. De sokken van dit Oer-Hollandse label zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam vervaardigd met respect voor de Nieuw-Zeelandse schapen waarvan de wol afkomstig is.

Maak kans op een paar warme geitenwollen sokken

Ben jij ook een geitenwollen sok en wil je trots laten zien dat jij geeft om duurzaamheid? Dan is deze winactie iets voor jou. We mogen 10 (!) lezers blij maken met een paar. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN