WIN: fairtrade armbandenset met labradoriet van A Beautiful Story t.w.v. €70

by Natalja De Vos 14.02.2018

A Beautiful Story is een Amsterdams sieradenmerk met maar één missie: eerlijke en ethisch verantwoorde sieraden produceren om zo een mooiere plek van de wereld te maken. En die boodschap deelt Holistik met alle plezier! De sieraden van A Beautiful Story worden niet alleen eerlijk geproduceerd, maar hebben – dankzij krachtige edelstenen – ook een energetische waarde. Kans maken op een fairtrade armbandenset met labradoriet? Lees snel verder.

WIN: fairtrade armbandenset met labradoriet van A Beautiful Story t.w.v. €70

De fairtrade collecties van A Beautiful Story worden met de hand én veel liefde gemaakt door lokale Nepalese vakmannen. Op die manier draagt het Amsterdamse label bij aan het creëren van eerlijke banen voor Nepalese families. Maar ook voor jou als drager wil A Beautiful Story iets betekenen. De edelstenen die in de sieraden zijn verwerkt ondersteunen jou tijdens je reis door het leven. De twee armbanden die je deze week kunt winnen dragen de edelsteen labradoriet. Labradoriet verenigt alle energie die je in je hebt. Deze bijzondere steen helpt je bij het bereiken van de kern van je eigen energie en wijsheid en haalt het beste in je naar boven.

Kans maken op een labradoriet armbandenset?

armbandenset A Beautiful Story labradoriet edelsteenDeze week geven we een fairtrade armbandenset met de edelsteen labradoriet weg. Een edelsteen die al je innerlijke energie samenbrengt om zo het beste uit jezelf te halen. In deze armbandenset zit de Glow Labradoriet Goud Armband (€50) en de Joy Labradoriet Goud Armband (€20). Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je per mail te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN