WIN krachtig sieraad t.w.v. €109: ontworpen in Amsterdam, gemaakt in Jaipur

by Karlijn Visser 03.01.2018

Ontworpen in Amsterdam. Gemaakt in Jaipur, India. Dat is waar i am jai voor staat. Hun mode accessoires -sieraden, tassen en interieur producten zoals kleden en kussens – komen uit India en zijn gemaakt van zo puur mogelijke materialen of vintage stoffen van hergebruikte sarees. I am jai staat voor Amsterdam/Jaipur, en Jai is één van de mooiste termen in het Hindi: het betekent overwinning. Perfect dus om met zo’n krachtig sieraad 2018 in te luiden. We mogen 2 paar oorbellen weggeven die jou komend jaar kracht gaan geven.  

WIN krachtig sieraad t.w.v. €109: ontworpen in Amsterdam, gemaakt in Jaipur

I Am Jai, sieraden, oorbellenEsther Tromp is founder van i am jai: “Eén van de leukste dingen van mijn werk is het creatieve proces, nieuwe producten bedenken en deze samen met mijn Indiase team ontwikkelen. We werken voornamelijk met kleine producenten, die inmiddels familie zijn geworden door de lange samenwerking die we hebben. Om de productie goed te begeleiden breng ik een aantal maanden per jaar zelf in India door”. Sinds kort heeft Esther haar eigen winkel in de Amsterdamse Houthavens waarin ze het verhaal van i am jai kan vertellen: “Elk item dat we produceren is uniek, ofwel door de stoffen of de kleine oplages die we van alles maken. In bijna alle sieraden worden edelstenen verwerkt. Naast de natuurlijke kleuren hebben de stenen en de symbolen ook een krachtige werking. Dit geeft een extra dimensie aan het product. Kijk voor meer info en de webhop op iamjai.com.

Maak kans op oorbellen van iamjai

I Am Jai, sieraden, oorbellen

Om je ‘honest winter outfit’ compleet te maken mogen we twee paar oorbellen t.w.v. €109 weggeven. De groen-rozige steen waarvan ze gemaakt zijn heet Ruby Zoisite en brengt voorspoed. Kans maken? Dan vragen wij je twee dingen te doen:

1. Volg Holistik en iamjai op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN