Getest: nieuwe vestiging Het Haartheater met One Stop Beautyshop

by Karlijn Visser 09.08.2017

De Beethovenstraat in Amsterdam is sinds een maand een hotspot met internationale allure rijker. Wat er zat voordat Het Haartheater neerstreek in dit prestigieuze hoekpand? Werkelijk geen idee. Alles van daarvoor verbleekt wanneer je de deuren openzwaait naar deze gloednieuwe blinkende wereld waarin beauty- en haircare samenkomen. Wij gingen langs voor een pedicure en spraken Ferry Loeve, die Het Haartheater bedacht met zijn partner Joost van den Berg, over deze nieuwe salon. 

Getest: nieuwe vestiging Het Haartheater met One Stop Beautyshop

haartheater beethovenstraat amsterdamMaandag vierden we de verjaardag van Evelyn. En ook al werd ze 40: een ontspannende voetenbehandeling blijft misschien op elke leeftijd wel het hoogtepunt van zo’n dag. Ferry nodigde ons uit om langs te komen bij zijn nieuwe locatie van Het Haartheater. Boven is het een haarsalon en beneden kun je terecht voor de nodige beauty fixes. Het pand zelf zit vol contrasten. De bovenverdieping is licht, ruim, New Yorks en voelt alsof je in een levende fotostudio bent beland. Beneden is het tijd voor ontspanning. Eenhaartheater beethovenstraat amsterdamaantal dikke voormalige kluisdeuren die bij het pand horen, hebben direct een aardend effect op onze druk producerende mind. Bij het zien van de roze prinsessentroon voor de pedicures schiet mijn ademhaling echter direct in de versnelling. Wauw! Zo gaaf gedaan qua styling en comfort. En we kunnen ook nog eens knus naast elkaar zitten en bijkletsen. Ieder op een eigen troon. Maar wat is er dan zo nieuw aan deze vestiging van Het Haartheater ten opzichte van de andere twee? Ferry: “Dit is een One Stop Beautyshop. Wij willen het jullie makkelijk maken dames. Waarom bij vier verschillende adressen langs fietsen als het ook in één kan… De Beautyshop is een express spa waar je terecht kunt voor snelle quick fixes. We bieden manicures, pedicures, wenkbrauwbehandelingen, kleine gezichtsbehandelingen om te ontstressen een paraffinebad voor handen en hand- en voetmassages. Allemaal gedaan door specialisten die werken met de luxe merken EmerginC, Marie Stella Maris, Smith & Cult, CND, The BrowGal en Optilash. Qua beautymerken hebben we zoveel mogelijk gekozen voor non-toxic, parabenen- en sulfaatvrije producten. Je smeert het direct op je lichaam, dus alles wat we aan slechte toevoegingen kunnen weg laten is meegenomen.” Super handig natuurlijk wanneer je boven je haar laat verven, je in de tussentijd beneden met een lekker kopje koffie erbij je voeten kunt laten doen. 

haartheater beethovenstraat amsterdam

Wij werden happy van de producten van EmergenC organics. De scrub en body butter gebruik ik thuis zelf ook regelmatig. En ja, we hebben een beetje gezondigd met gelnagellak op onze teentjes. Eigenlijk had ik me voorgenomen dit nooit meer te doen vanwege de chemicaliën. Maar ooh wat word ik vrolijk van elke blik die ik werp op mijn koraalkleurige frisse tenen, die er komende twee weken precies zo uit blijven zien. hethaartheater.nl

haartheater beethovenstraat amsterdam

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Meer lezen? Laatst vroegen we Ferry naar de do’s and dont’s bij een gevoelige hoofdhuid.
Ook gaf Ferry tips over hoe je haar te kleuren naarmate je ouder wordt. 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN