WIN: Woodfree wood zonnebril van Rocco t.w.v. €123,50

by Karlijn Visser 13.06.2017

Nu de zomer in aantocht is mag een zonnebril in je standaardcollectie tas-accessoires niet ontbreken. Wij vonden deze te gekke Rocco by Rodenstock Woodfree Wood zonnebril, en hebben ‘m het liefst de hele dag op. Iets voor jou? Deze week maak je kans op een goudkleurig én een donkerbruin unisex exemplaar. En het mooie is: er hoefde geen boom voor gekapt te worden.

WIN: Woodfree wood zonnebril van Rocco t.w.v. €123,50

Op een van de tropische dagen die we laatst mochten beleven, vertoefde ik op het strand van Blijburg om samen met fotograaf Hannah Lipowsky en visagist Judith van Dorman een paar fijne plaatjes te schieten. Gewoon omdat we daar zin in hadden. En omdat het flink knijpen was vanwege de zon, kwam deze coole sustainable zonnebril verrekte goed van pas.

WIN: Woodfree wood zonnebril van Rocco

Rodenstock, zonnebrilRocco by Rodenstock hecht veel waarde aan duurzaamheid. Een boom kappen om een bril op je neus te zetten, past niet helemaal in het plaatje van hun ideale wereld, en ook niet in die van ons. De bril lijkt van hout te zijn gemaakt, maar niets is minder waar. Het materiaal is acetaat (een katoenproduct) waar dus geen boom voor gekapt is. En toch heb je op deze manier die natural style te pakken. Het acetaat met houtnerf structuur is werkelijk niet van echt te onderscheiden. Omdat de bril gemaakt is van een natuurproduct vervormt de kleur niet in de zon. Dus mocht je het plan hebben om een duik te nemen, kan je je bril gerust in het zonnetje laten liggen. Wil je graag winnen? Laat dan hieronder je gegevens achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt). Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Je naam*

Je e-mailadres*

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Credits beeld: Hannah Lipowsky
Visagie: Judith Dorman

  • Vond je dit een leuk artikel? Deel het via:

You may also like

NIEUWSBRIEF
Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story. We houden je op de hoogte!
INSCHRIJVEN