PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Deze 5 healing herfst savasana nummers laten je wegzakken in rust en dankbaarheid

Heart + Soul
savasana muziek, yoga, herfst, andreas trussat
karlijn visser

Karlijn Visser
19.10.2018

Heb je ooit een yogales bij Andreas Trussat meegemaakt, dan is het je vast opgevallen dat hij een feilloze muzieksmaak heeft. De nummers sluiten perfect aan bij de practice: soms opliftend, ingetogen, vrolijk, emotioneel of ronduit hilarisch. Want zelfs het repertoire van Abba schuwt deze life & yoga coach niet. Dit keer vroegen we Andreas om zijn top-5 herfst savasana muziek te delen. In de herfst draait het volgens Andreas om leven in en eerlijk zijn en dat hoor je terug in deze 5 prachtige nummers. Be prepared, want deze muziek gaat recht je ziel in en zal daar haar licht en liefde verspreiden – via jou hart naar de rest van de wereld.

Deze 5 healing herfst savasana nummers laten je wegzakken in rust en dankbaarheid

Savasana is een eenvoudige houding afkomstig uit de yoga in volledige ontspanning, liggend op je rug met open handpalmen. Het is de eindhouding van een yogasessie om alles te integreren dat er in het lichaam en geest in beweging is gezet tijdens de practice. Heb je geen eigen yoga practice of weinig ervaring? No worries. Als niet-yogi kun je de oefening zien als een powernap, want opladen gegarandeerd met deze hemelse klanken op de achtergrond. Ga rustig liggen (op de grond of in bed) met je handpalmen omhoog en je voeten uit elkaar gedraaid. Zie de vorm van je lichaam als een vijf-puntige ster. Laat je rug zakken in de grond. Begin met het scannen van je lijf; van je voeten tot je kruin. Zitten er ergens blokkades of pijnlijke plekjes? Breng daar dan je aandacht naar toe en laat je ondertussen meevoeren door de muziek. Een savasana duurt gemiddeld 5 tot 12 minuten.

Heling door muziek

thanksgiving, andreas trussatVoor life & yogacoach Andreas Trussat is savasana het belangrijkste onderdeel van zijn lessen: “Naast het opladen en de ontspanning komt heling op fysiek, mentaal en emotioneel gebied aan bod. Muziek speelt daarbij een krachtige rol om dieper in het proces te kunnen gaan. “In de 34 jaar dat ik les geef, heb ik veel savasana muziek gehoord en zelf gebruikt. Dit zijn 5 nummers die ik speciaal voor Holistik heb uitgekozen, passend bij de herfst”. Bijna alle 20 nummers uit Andreas’ savasana verzameling kun je hier vinden op ons Spotify-kanaal. Ook hebben we hier onder de Youtube-linkjes alvast voor je opgezocht.

5 herfst savasana nummers met focus op de waarheid en eerlijk zijn

1. Re:member van Olafur Arnalds

Herinneringen, wat het was, wat het is en wat het wordt

2. Stratos van Jonn Serrie

Wegzakken, rust en ontspanning.

3. White Cloud, White Swan van Deva Premal & Miten

Helende handen, vertrouwen en dankbaarheid.

4. Chenresi van Dewa Che 

Kracht, vrijheid en namaste.

5. Long Time Sun van Snatam Kaur

Stralen, warm en thuis.

Kijk voor meer info over Andreas Trussat, zijn yoga groepslessen en 1-op-1 sessies op andreastrussatyoga.com. Of luister hier naar de andere savasana nummers passend bij elk seizoen:

Winter Savasana
Lente Savasana
Zomer Savasana

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.