videocam Jouw unieke blauwdruk ontdekken? Doe mee aan het Human Design Webinar op 23 juni 2024

Jupiter in je horoscoop: dit is hoe deze explosieve planeet zich ontvouwt in jouw leven

Heart + Soul
jupiter, planeet, horoscoop, jeanette groenendaal

De energie van de planeet Jupiter is explosief, vrolijk en staat voor vernieuwing. Het sterrenbeeld waar deze planeet in jouw geboortehoroscoop staat, toont waar jij hoop, vertrouwen en verbondenheid vindt, welke soort leraar je verder helpt en hoe je eigen talent eruit ziet en tot ontwikkeling kan komen. Astroloog Jeanette Groenendaal praat je hieronder bij over de kracht van Jupiter in Vissen en de uitwerking daarvan op jouw dierenriemteken komende tijd. 

Jupiter in je horoscoop: dit is hoe deze explosieve planeet zich ontvouwt in jouw leven

Jeanette: ‘Toen Jupiter op 3 Januari eindelijk naar het sterrenbeeld Vissen verhuisde, wilde iedereen op de eerste blauwe maandag van januari het liefst gewoon alweer aan de slag. Dit om eindelijk weer aan toekomstdromen te kunnen bouwen. Nu het verleden-ritueel afgesloten is, komt er focus op een lente met een ruime verbeeldingskracht: met of zonder restricties, we zijn in elk geval klaar voor een collectieve grootse toekomst. Wat is daar de beste uitkomst van voor jou? Heb je al een visueel of muzikaal moodboard gemaakt? Durft je te fantaseren over nog diepere empathische vermogens, healing vergeving en het waardig loslaten van en oplossen van het verleden? Ik geef je alvast inzicht in hoe Jupiter zijn uitwerking toont in jouw geboorteteken. Kijk voor meer info en het boeken van een Astro reading bij Jeanette Groenendaal op We Are Stardust.

astrodating, astrologie, relatie, horoscoop, jeanette groenendaal

Jupiter in Vissen voor Steenbok 

Jupiter staat dus sinds 3 januari in Vissen en voor de Steenbok betekent dat in 2022 dat er een wijsheid in denken en spreken komt. Verwacht een synthese; wat de Steenbok in de afgelopen decennia allemaal door schade en schande wijs is geworden kan nu worden gecommuniceerd. Een grote inspiratie om erover te verhalen door te schrijven of te podcasten zou je wel eens een grote groep toehoorders kunnen opleveren, maar zelf lust je er ook pap van. Het is jaren geleden dat je zoveel genoegen en aanstekelijk enthousiasme kreeg van het communiceren met je naasten. Dat kunnen je broers en zussen zijn, of je buren want Jupiter in Vissen staat in jouw derde huis, maar het kan ook zijn dat je hiermee les gaat geven en kennis overdraagt. 

Jupiter in Vissen voor Waterman

Doordat je tijd krijgt om je talenten te voeden komt er meer plezier en ontspanning, en daardoor krijg je ook meer eigenwaarde deze lente Waterman. Voor de een zal dat in de vorm kunnen zijn van wat meer geld op de bank, voor de ander uit het zich in een landelijker omgeving, maar het voelt als luxe en overvloed. Het fortuin lacht je toe. Het is al even geleden dat je nieuwe mensen in je leven toeliet, en waarschijnlijk beginnen die nieuwe contacten hun vruchten af te werpen. Zorg dat je niet teveel op de financiële groei concentreert. Het is nu ook tijd om wat guller te kunnen delen met anderen, al was het maar vergeving. Misschien is er in alle overvloed wel niets zo genereus als het vergeven van een ander. 

Jupiter in Vissen voor Vissen 

Wat is de mooiste vis die je wel eens gezien hebt? De Picasso vis of de goudvis? Jupiter staat dit jaar in jouw eigen teken en eindelijk kan je dus even boven het water uitspringen, spetterend van plezier als een Dolfijn! De oceaan en het heelal dat zich erin spiegelt tegelijk is jouw ruimte. Het is 12 jaar geleden dat je zoveel voorspoed, vertrouwen in je gevoelsleven, aandacht voor jouw beleving, erkenning voor de genezende kracht van jouw empathische vermogen en grenzeloze voorstellingsvermogen en spiritualiteit voor de situatie van de mensen om je heen hebt gekregen. Eindelijk lijkt de wereld oog te hebben voor en erkenning te kunnen geven aan de bescheiden Vis, die in haar eigen element zo sfeervol en romantisch zichzelf opofferend eigenlijk een carrière had opgebouwd die door een tsunami van een pandemie bijna in vergetelheid was geraakt. Maar weet; de Vissen-kwaliteiten staan dit jaar volop in ieders belangstelling. 

Jupiter in Vissen voor Ram

Jupiter staat in je twaalfde huis en geeft je de mogelijkheid om terug te blikken op een periode en deze mogelijk ook af te sluiten. Vanaf deze zomer tot en met 2023 zal Jupiter in jouw teken komen om enthousiast een hele nieuwe ronde te willen avonturieren. Het is voor jou een perfecte tijd voor meditatie en retreat. Laat het verleden los Ram, je hebt een heldenreis gemaakt en je mag nu bij de oase tot rust komen, een yin-yoga cursus, een dromenboek, je muziek bibliotheek nog eens luisteren en al je emoties de vrije loop te laten smelten en genezen, laat het bezinken. Je kan herinneringen koesteren voordat je ze echt loslaat en aan een nieuwe fase van je leven gaat beginnen. 

Het Energy Meditatiepakket & Dossier

Jouw holistische gids uit het doolhof van vermoeidheid.
Bestel nu! Holistik Energy Pakket Karlijn en Evelyn

Jupiter in Vissen voor Stier

Jupiter staat in je elfde huis, het gebied van vrienden wordt een groot magisch feest. Je hebt ondanks je vasthoudendheid aan rust en regelmaat, revolutionaire veranderingen weten neer te zetten en in je uppie veranderd. Dit allemaal sinds Uranus in jouw teken loopt. Maar nu is het een warm welkom aan de (nieuwe) vrienden die je kunnen steunen en met je mee genieten en groeien, want jullie kunnen een moderne samenleving vormgeven. Misschien groeit je netwerk wel voorbij je verwachtingen want dromen waar jij in hebt geïnvesteerd en die je samen koestert kunnen veel grotere bewegingen veroorzaken dan je had kunnen verwachten.

Jupiter in Vissen voor Tweelingen

Jupiter staat in je tiende huis, dat is een groei op het gebied van je doel of je richting en je rol in de wereld. Denk aan je beroep, je sociale functie en ambitie. Vul in wat je wilt en je krijgt het gevoel dat je gezien wordt en gaat oogsten. Inspiratie en magie zijn zeker op hun hoogtepunt en de spirituele fijnbesnaarde sfeervolle of liefdadige instelling die jouw keuzes uitstralen worden door anderen opgepikt als een parfum, als muziek in de oren en zullen veel mensen beïnvloeden. De Tweelingen kunnen dit jaar hun verhalen vertellen als geen ander.

Jupiter in Vissen voor Kreeft 

Jupiter staat in je negende huis, wat aangeeft dat deze stand je aanzet tot nieuwe ervaringen en uitdagingen door het huis van opleidingen en reizen, van geestverruimende activiteiten enthousiasme. Jouw avontuurlijke ziel wordt weer wakker. Of het nu door je leraren of gidsen komt; je bent leergierig en je kan bijna van iedereen iets leren, je staat open en raakt geïnspireerd op een bijzondere manier. Je vertrouwen groeit en je hebt inderdaad een paar magische pijlen op je boog. The Sky is the Limit in dit avontuur Kreeft! Kom maar uit je knusse leven tevoorschijn, je vertrouwen groeit met enthousiasme van het gelukzalige avontuur. 

Jupiter in Vissen voor Leeuw

Jupiter staat in je achtste huis en dat zou kunnen beteken dat je de jackpot wint. Denk aan een investering waar je een droomwinst uit weet te halen, misschien erf je wel een luchtkasteel of in ieder geval word je gul beloond met cadeaus van anderen. Jupiter in het achtste huis is buiten proportioneel genereus, dat zou jou zomaar eens een keer deel kunnen vallen. Intuïtief begrijp je dat je wilt delen en het is verstandig om te onthouden dat je niet altijd hoeft te geven. Je mag van de ander ook genezing en weldadigheid ontvangen deze ronde. 

Jupiter in Vissen voor Maagd

Jupiter staat in je zevende huis, het huis van je relaties Maagd. Het zou een droomtijd kunnen worden wat die partner betreft. Het is allemaal veel romantischer en gevoeliger, subtieler en genezender dan je had kunnen verachten, om met een ander in intimiteit te stappen. Wat heb jij dit jaar een vertrouwen in de vergeving gezinde spirituele liefde van je medemensen. Je valt in een oceaan van liefde, niet alleen op het relationele vlak, ook je partners op het werk kunnen je optimistisch inspireren en te hulp schieten, een win-win situatie, want met de Maagd blijf je altijd enigzins rationeel en realistisch genoeg om de nuttige waarde van je keuzes in te schatten. Maar laat het geen belemmering zijn voor de magie van de aanwezigheid van anderen in je leven…

Jupiter in Vissen voor Weegschaal

Jupiter staat in je zesde huis en dat is een booster voor je gezondheid. Als een kuur kan genezen dan is het deze. Tot iedere cel van je lichaam wil je nu het warme wijze water van Jupiter laten stromen. Je zou ook veel meer werk kunnen verwachten in deze periode, misschien wel liefdadig zelfs. Maar daardoor groeit het respect en je ervaring tot meesterschap waar je binnenkort ook op sociale ladder hulp kan krijgen van je gelijken Weegschaal! Neem je kansen waar, maak een overdreven werklijstje desnoods want “It’s ALL in the details”. Zorg voor je zelf en maak wat werk betreft je grootste wens mogelijk.

Jupiter in Vissen voor Schorpioen

Jupiter staat in je vijfde huis en daarmee kan wel eens een zeer plezierige periode aanbreken; zowel voor je kinderen als voor je artistieke expressie en je liefdesleven. Je hebt zin om te spelen in het atelier Schorpioen, dat kan ook het boudoir zijn, en je durft wat meer naar buiten te komen met lust for life. Je innerlijke kind (kan ook letterlijk zwangerschap betekenen) heeft een genezend en aanstekelijk zelfvertrouwen, je voelt je gul en vrolijk alsof je aan het bubbelen bent geslagen en de mensen zullen je aanstekelijke hernieuwde levenslust inspirerend en betoverend ervaren. Dus doe er je voordeel mee introvert Schorpioentje, komt u maar uit de schulp!

Jupiter in Vissen voor Boogschutter

Jupiter staat in je vierde huis en dat is Thuis! Je kan zelfs zeggen dat het een genezende ervaring is, om te merken dat de wereld in jou zit; je huis is je tempel Boogschutter, en deze keer ben jij op reis gegaan door de wortels van je verleden en je genealogie. Je bent nu in contact met je afkomst en je kan van je eigen bodem genieten alsof je het voor het eerst in jaren hebt ontdekt. Je kan aarden en een feestje organiseren, je huis als een paleis maken (want je houdt van een beetje ruimte), uitbreken of de tuin aanpakken of zorgen dat je groter uitzicht hebt en thuis een fijne studeerkamer maken of een boekenkast met je reisboeken of grote foto’s aan de muren van ver gezichten. Of juist alle wijsheid in een eigen mediatieruimte stoppen. Wie bij jou thuis komt raakt in vervoering en ademt bijna kosmisch met je mee.’ 

Het Energy Meditatiepakket & Dossier

Jouw holistische gids uit het doolhof van vermoeidheid.
Bestel nu! Holistik Energy Pakket Karlijn en Evelyn

Meer lezen van Jeanette?

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide mini
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Ontvang nu jouw gratis Herfst Meditatie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Woonboek
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Gratis e-book en 10 minuten magic moon music.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop!
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.