Verlopen – WIN: duurzame verzorgingsset van Alaise voor een home spa moment t.w.v. €28

Body
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
06.05.2022

Moeite om regelmatig een moment voor jezelf in te plannen? Begin dan met het uitbreiden van je dagelijkse douche routine. Draai die badkamerdeur op slot, zet een muziekje aan, en stort je op het verzorgen van jouw lieve lijf. Voor dat laatste vonden wij Alaise; een pas gelanceerd everyday day selfcare merk waar je met gemak een home spa mee creëert. En nog duurzaam én betaalbaar ook. Het leuke is dat we deze week een winnaar persoonlijk mogen laten kennismaken met Alaise. Je maakt kans op 2 verzorgingssets naar keus met daarin 3 voedende producten t.w.v. €28: een set voor jou en een voor een dierbare. Iets voor jou? 

WIN: duurzame verzorgingsset van Alaise voor een home spa moment t.w.v. €28

Met Alaise kun jij anytime je eigen home spa openen. Centraal staat het motto ‘mets-toi à l’aise’, ofwel ‘make yourself at home‘. Want je verdient het om jezelf thuis te kunnen verwennen, ook met een kleinere portemonnee. Dan zit je goed bij Alaise, aangezien ze hun budgetten liever inzetten voor het maken van goede, betaalbare producten in plaats van dure advertenties en TV campagnes. Hun prijzen variëren tussen €6,99 voor een hand soap tot €9,99 voor een body cream.

Alaise, skincare, vegan, clean beauty

Duurzaamheid

De Alaise skincare producten zijn vegan, gemaakt met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zonder rotzooi zoals microplastics. Ze zijn daarnaast vrij van parabenen en sulfaten. Met hun zachte formules en voedende ingrediënten zijn deze skincare parels fijn voor je huid en prikkelen ze je zintuigen. Alaise stopt hun blends in gerecyclede verpakkingen en houdt de lijntjes kort: alles wordt geproduceerd in Nederland en Europa. Dit scheelt een hoop transport en CO2-uitstoot.

Clean beauty tips

Wij weten dat het team van Alaise niet kan wachten om te connecten met andere liefhebbers van clean beauty, selfcare tips en huidverzorging. Daarom delen ze dagelijks inspiratie op hun social media accounts. Volg ze dus vooral op Instagram via @alaise.care, via Facebook, of kijk op alaisecare.eu voor meer info en de online shop.

WIN: Alaise set voor een home spa moment t.w.v. €28

Wij maken deze week 2 winnaars blij met een Alaise giftset. Je kunt kiezen uit de volgende sets bestaande uit 3 producten, en je kunt daarnaast ook kiezen uit 3 geuren.

 • Hand lotion + Body cream + Hand soap | t.w.v. €25
 • Shower gel + Body cream + Dry body oil | t.w.v. €28
 • Hand lotion + Body cream + Dry body oil | t.w.v. €28

Sta jij te popelen om jezelf blij te maken met een home spa experience en iemand anders ook nog eens te verrassen met een heerlijke verzorgingsset? Volg Alaise dan op Instagram en vertel ons via een DM (direct message) wie jij precies wil verrassen met de tweede Alaise giftset. Dan sturen we je misschien binnenkort beide giftsets toe. Succes! De actie loopt t/m woensdag 11 mei. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht via Instagram. 

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.