PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Dit is waarom veel mensen extra vitamine D kunnen gebruiken

Body
vitamine D winter

Nu de winter in aantocht is, laat de zon zich steeds iets minder lang zien. Ook haar stralen worden minder krachtig. Daardoor maakt je lijf in deze tijd van het jaar minder vitamine D aan. Dat terwijl deze vitamine helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, je weerstand ondersteunt en een rol speelt bij het behoud van sterke spieren. Een belangrijke vitamine dus!

Dit is waarom veel mensen extra vitamine D kunnen gebruiken

Zonlicht en gezonde voe­ding zijn de belangrijkste bronnen van vitamine D. Om allerlei redenen kan het zijn dat je onvoldoende vitamine D uit deze bronnen haalt. Leeftijd, huidtype en sei­zoen zijn facto­ren die een rol spe­len bij de aanmaak van vitamine D. Extra risico lopen mensen die weinig buiten komen, mensen met een donkere huidkleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en 50+ vrouwen. De Gezondheidsraad adviseert deze groepen 10 microgram vitamine D per dag. Voor zeventigplussers geldt zelfs een advies van 25 microgram per dag. Ben je benieuwd of het voor jou raadzaam is om bij te slikken? Hier vind je een handige vitamine D zelftest die je binnen een paar minuten vertelt of je extra behoefte hebt aan vitamine D.

100% natuurlijk & plantaardig supplement

a. vogel vitamine D3Een deel van de oplossing zit in wat je eet. De belangrijkste bronnen van vitamine D (vette vis zoals zalm en makreel, vlees en eieren) zijn echter dierlijk van aard. Voor het groeiende aantal vegetariërs en veganisten in Nederland zou een vitamine D supplement raadzaam kunnen zijn. Veel vitamine D supplementen hebben een dierlijke bron zoals vis of wolvet. A.Vogel heeft een 100% plantaardig en natuurlijk vitamine D supplement ontwikkeld. Het geheime ingrediënt is korstmos, een mossoort waar vitamine D van nature in voorkomt. Ben je vegetariër, veganist of kies je graag voor natuurlijke producten? Dan kun je dit supplement met een gerust hart slikken. Het is verkrijgbaar in 10 microgram en in 25 microgram. Aan één tabletje per dag heb je voldoende, als aanvulling op je voeding natuurlijk.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met A. Vogel. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Holistik. Ben je jenieuwd naar deze visie? Lees dan vooral dit artikel over hoe wij een eerlijke boterham verdienen met ons platform.

*Toelatingsnummer 11-1118-2109

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.