De Generator in Human Design: de belangrijkste kenmerken van dit type

Heart + Soul
generator human design

Holistik
19.09.2023

Wat is Human Design? Human Design is een populaire tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling. In de methode komt wijsheid uit onder andere de astrologie, het chakra-systeem en I-Ching samen met kennis uit de kwantummechanica, biochemie en sterrenkunde. Een Human Design chart geeft inzicht in wie jij als mens bent, wat jouw levensmissie is, en waar je belangrijkste krachten en valkuilen liggen. In Human Design wordt onderscheid gemaakt tussen 4 basistypes: de Projector, Manifestor, Generator & Reflector. In dit artikel lees je over de belangrijkste kenmerken van de Generator.

De Generator in Human Design: de belangrijkste kenmerken van dit type

In origine zijn er dus 4 basistypes binnen de Human Design. Deze types hebben allemaal een andere energie-uitwisseling met de omgeving om hen heen via hun aura. Binnen de categorie Generator wordt echter nog een extra onderscheid gemaakt, tussen ‘gewone’ Generators en Manifesting Generators. Samen zouden deze twee types ongeveer 70% uitmaken van de wereldbevolking. Hieronder bespreken we de belangrijkste kenmerken van een Generator en een Manifesting Generator.

Human Design Generator kenmerken

Generators zijn energieke mensen. Vaak hebben ze een natuurlijke, constante levenslust. Ze hebben een uitlaatklep nodig voor hun innerlijke drive en kunnen toegewijd werken aan projecten. De Generators zijn de bouwers onder ons. De energie van Generators kan echter alleen goed stromen als ze zich verbonden voelen met wat ze doen. Wanneer Generators hun passie vinden zal hun toewijding leiden tot ‘mastery’, wat een gevoel val voldoening en succes zal geven. Als ze zich echter verbinden aan dingen waar ze geen passie voor voelen, verliezen ze het contact met hun innerlijke krachtbron. De strategie van een Generator is ‘wachten op de uitnodiging’. Als Generator kun je dus het beste afwachten wat er op je pad komt en wat voor ‘aanwijzingen’ je ontvangt uit je omgeving, en hierop reageren vanuit je onderbuikgevoel.

Manifesting Generator kenmerken

Net als Generators zijn Manifesting Generators energieke, enthousiaste mensen met een magnetisch aura. Ook deze mensen hebben veel energie tot hun beschikking, kunnen veel werk verzet krijgen en wachten het beste op een uitnodiging. Waar Generators meestal heel gestaag werken aan hun skills en echt ‘mastery’ opbouwen, hebben Manifesting Generators vaak veel verschillende interesses, en zijn ze wat sneller uitgekeken op dingen. Ze zijn vaak nóg sneller en wendbaarder, en goed in het zien van shortcuts. Het risico hierbij is dat ze soms net te kort door de bocht zijn en ’terug’ moeten om iets te fixen. Manifesting Generators moeten bovendien vaak eerst even wat proeven van hun actie-energie om te beslissen of ze verder aan de slag willen gaan met iets. Dat kan overkomen als wispelturig, maar is gewoon deel van hoe een Manifesting Generator keuzes maakt.

In het algemeen zijn Generators vaak the life of the party, en fijne mensen om mee samen te werken. Want zodra ze ergens enthousiast over zijn steken ze graag de handen uit de mouwen en stampen ze de mooiste dingen uit de grond.

Human Design rapport & werkboek

Je weet nu de basics over Human Design en het Generator type. Hoe fijn zou het daarom zijn om een kant-en-klare gebruiksaanwijzing over jezelf te ontvangen? Zo weet je meteen concreet wat je in je dagelijkse leven toe kunt passen voor meer flow, inspiratie en succes. Voor zo’n uitgewerkte blauwdruk kun je terecht bij Human Design expert Virginia van Dijk. Virginia stelt voor jou een Human Design Rapport en werkboek samen. Je krijgt dan:

  • Jouw persoonlijke Human Design chart digitaal uitgewerkt
  • In een uitgebreid rapport (in PDF) van zo’n 25 pagina’s inclusief voorbeelden
  • Opdrachten & adviezen waar je rekening mee kunt houden specifiek gericht op jouw Human Design
  • Op basis van jouw geboortedatum, tijd & plaats
  • Het Human Design werkboek zodat je zelf met jouw design aan de slag kunt gaan
  • Je ontvangt het rapport en het werkboek binnen een week in je mailbox

Op deze website kun je een Human Design rapport bestellen. Laat tijdens het bestellen de volgende gegevens achter in het notitie veld: je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Dan gaat Virginia direct voor je aan de slag.

Human Design rapport & werkboek

Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing! Tips & inzichten voor meer flow, gemak en succes in je dagelijkse leven.

BESTEL HIER
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.