Hét succes supplement van 2018: collageen voor inner & outer beauty

Body
collageen, skin for skin, huid, beauty
karlijn visser

Karlijn Visser
28.11.2018

Collageen is een eiwit dat je lichaam zelf aanmaakt en je huid van de nodige veerkracht voorziet. Maar wist je dat je collageenvoorraad vanaf je 25e levensjaar jaarlijks met ongeveer 1% afneemt? Ai! Dat is niet al te best nieuws voor de conditie van je huid. Na je 50e wordt er zelfs nauwelijks nog lichaamseigen collageen aangemaakt. Het gevolg is een steeds slapper wordende huid. Skin for Skin maakte daarom een power capsule van natuurlijk collageen en vitamine C. Ik testte het 3 maanden uit én we mogen 2 lezers blij maken met een collageenpakket voor 1 maand t.w.v. € 32,50.

Hét succes supplement van 2018: collageen voor inner & outer beauty

verouderingsdiagram skin for skinCollageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuwe collageen aan. Dat gebeurt in speciale cellen, ook wel fibroblasten genoemd. Om je huid op latere leeftijd mooi te houden is het belangrijk om de collageen voorraad in de diepere huidlagen op peil te houden. Zie afbeelding hieronder, waarin je duidelijk ziet dat de collageenaanmaak afneemt naarmate de jaren klimmen. Het probleem echter met crèmes is dat die niet kunnen doordringen in de diepere huidlaag. Daar zijn de moleculen simpelweg te groot voor. En bloederige behandelingen met naalden om de collageenaanmaak te stimuleren, daar moet je toch ook niet aan denken… Collageen kun je daarom het beste oraal innemen. Bij het verteringsproces wordt het eiwit door de dunne darm opgenomen en komt het in je bloedbaan terecht. Het verwachte resultaat; een huidje dat minder droog is, gezondheid uitstraalt en een natuurlijke glow heeft.

Collageen als multi tasker

Skin for Skin win collageenCollageen wordt gewonnen uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren en planten. Viscollageen komt echter het meest overeen met die van de mens. Het Nederlandse Skin for Skin heeft een voedingssupplement ontwikkeld bestaande uit natief viscollageen en vitamine C dat de opname er van bevordert. Bij ‘natief collageen’ is er een gepatenteerde cold pressed methode toegepast waardoor de structuur van het eiwit intact blijft en sneller wordt opgenomen door je lichaam. Want collageen doet nog meer goeds in je lijf waar je niet alleen knapper van wordt. Het zit ook in je nagels, haar, gewrichten en is belangrijk voor je zicht. Sporters hebben er bijvoorbeeld ook baat bij om hun spieren na een training sneller te laten herstellen en tot grotere prestaties te komen tijdens een work-out.

Collageen slikken voor het ontbijt

collageen Skin for SkinHet beste resultaat behaal je door 1 à 2 capsules per dag in te nemen – het liefst op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt met water. Voorkom inname met zuivel want melk verstoort de opname. Ik testte Skin for Skin 3 maanden uit en ben enthousiast. Elke ochtend nam ik braaf mijn 2 capsules en zag dit als een klein schoonheidsritueeltje. Dan is het effect lekker snel zichtbaar. Nu zo’n 3 maanden later is mijn huid duidelijk minder droog (dat merk ik extra goed ‘s avonds na het reinigen van mijn gezicht, het voelt niet trekkerig) en egaler met minder pukkeltjes. Dit zou zomaar eens een supplement kunnen zijn dat ik de rest van mijn leven blijf slikken, aangezien de tabel van hierboven in mijn geheugen gegrift staat ;-). Kijk voor meer informatie en verkooppunten op skinforskin.nl.

WIN 2 x Skin for Skin voor 1 maand t.w.v. €32,50

Wij mogen 2 x een collageenvoorraad voor 1 maand opsturen naar 2 lezeressen. Om kans te maken vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik én Skin for Skin via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Skin for Skin. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Holistik.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link