Holistify je leven met het Holistik Handboek en krijg een blikje organic thee van Rituals cadeau

Holy Crap

Op 15 april lanceerden we het Holistik Handboek en inmiddels is het een officiële bestseller! Ons boek heeft dus echt een vlucht genomen… Voel jij je  – net als heel veel andere mensen – aangesproken door een holistische manier van leven, maar weet je niet precies waar te beginnen? In het Holistik Handboek leggen we uit hoe je jouw leven kunt ‘holistifyen’ maar wel met beide benen op de grond blijft staan. Om het succes van ons eerste boek te vieren krijg je bij aankoop van het Holistik Handboek een beauty van een blikje organic Rituals thee t.w.v. €6,50. 

het Holistik Handboek + een blikje organic thee van Rituals

Holisme betekent zoiets als onderdeel uitmaken van een groter geheel. Het is een levensovertuiging die steeds meer mensen in het westen aanspreekt. Toch is het lastig in woorden te vatten wat het holisme nou precies is. En hoe ‘holistify’ je dan je eigen leven, maar blijf je wel met beide benen op de grond staan? Want verlichting, dat is iets voor monniken op hoge bergen…

Kracht van microbeslissingen

In het Holistik Handboek geven we een realistische en vooral praktische visie op het holisme. Het roer in één keer omgooien? Nergens voor nodig. Wij geloven in de kracht van ‘microbeslissingen’. Als je elke dag een kleine beslissing neemt die goed is voor jezelf, een ander en onze planeet maak je op den duur een wereld van verschil. De rode draad in het boek is om eerst een opgeruimde binnenwereld te creëren zodat je kunt gaan leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan.

Beauty van een blikje organic thee t.w.v. €6,50 cadeau

Thema’s die in het boek aan bod komen zijn: natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst. Laat je inspireren door onze persoonlijke ervaringen en de wijze lessen van experts die wij om ons heen hebben verzameld. Met het Holistik Handboek heb je straks alle tools in handen om jouw eigen holistische levenspad te kiezen. En omdat we daarnaast dol zijn op cadeautjes uitdelen hebben we iets leuks bedacht: op het Holistik Handboek zit een sticker. Plak deze sticker op de voucher die in elk boek zit bijgesloten (ook als je jouw boek via Bol.com bestelt). Met deze voucher kun je bij Rituals winkels door heel Nederland en België een prachtig blikje organic thee t.w.v. €6,50 ophalen. Zelf zijn we fan Kapha thee met gember en kardemom, maar je mag ook een andere thee uit de collectie kiezen. Deze toffe actie loopt tot 15 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. So don’t hurry, but be quick;-). Het Holistik Handboek is te koop bij o.a. Bol.com, AKO, Bruna, de Bijenkorf, EKO Plaza en Hudson Bay en kost €20.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link