videocam Heb jij al een Healthy Spring Box bemachtigd?

Interview: 5 vragen aan eco warrior en actrice Jennifer Hoffman 

Body
witlof, jennifer hoffman, skincare, clean skin

Holistik
23.12.2022

Actrice Jennifer Hoffman zet zich waar kan in voor een betere planeet. Ze pleit voor het dragen van duurzaam geproduceerde kleding tijdens shoots (of eigenlijk gewoon; altijd) en is kritisch op wat ze op haar toet smeert. We vroegen haar naar het geheim van haar stralende huid en een aantal duurzame micro beslissingen die ze dagelijks maakt. Samen met beste vriendin Floor Blijenberg is Jennifer het gezicht van de nieuwe Witlof Skincare campagne. Dit is 100% vegan en natuurlijke skincare die niet mag ontbreken op het badkamerplankje van een Holistika. 

Interview: 5 vragen aan eco warrior en actrice Jennifer Hoffman

Hoe ziet je ochtendroutine eruit?

Jennifer: ‘Mijn ochtendroutine is mijn zoon geworden. Hij wordt rond 7.30 wakker (halleluja!), dan sta ik met hem op, ga met hem een boekje lezen op het potje, maak zijn ontbijt en drink ik kruidenthee of warm water. Daarna kleed ik hem aan en brengt mijn vriend hem naar de opvang of gaat even iets leuks met hem doen. Mijn dag kan dan in ieder geval beginnen.’

Welke 5 micro beslissingen maak je dagelijks om van de wereld een mooiere plek te maken? 

‘1. Lachen! Ik probeer altijd naar mensen te glimlachen of om ze te helpen. Ik geloof erg in pay it forward. Hopelijk gaan die mensen dan ook weer wat vrolijker de dag in en verspreiden zij ook weer iets meer liefde. Juist als mensen kwaad zijn of chagrijnig hebben ze een vriendelijke blik ’t hardst nodig.

2. Ik doe boodschappen bij winkels met een duurzaam DNA. Vote with you wallet! En dan neem ik ook altijd een rugtas met een extra tasje erin mee, zodat ik nooit een tasje hoef mee te nemen. Ik probeer er nu ook altijd standaard een theebeker en nog een bakje in te doen, zodat ik ook daarop kan besparen.

3. Ik herbruik inpakpapier. Enthousiast scheuren zit er niet meer in voor mij.

4. Ik fiets of loop. Jaren geleden heb ik geïnvesteerd in goede regenkleding, dus nu kan het weer mij niet meer in de weg zitten. En mijn duurzame en sociale geproduceerde fiets van Roetz is ook nog elektrisch, die ik uiteraard oplaad met groene stroom.

5. Een kind hebben is uiteraard niet zo duurzaam, dus het merendeel van de kleding van mijn zoon Cooper is tweedehands. Ik heb een abonnement op speelgoed en ik gebruik wasbare luiers. Ideaal, want hij poept sinds dat hij 19 maanden is op het potje. Nu plassen nog. Dat gebeurt helaas nu nog overal door het hele huis.’

Welke duurzame levensles wil je je zoon graag meegeven? 

‘Oeh. Dat weet ik nog niet. Ik denk vooral om aardig te zijn en de waarde van alles in te zien. Hoe magisch de natuur in elkaar zit en dat de aarde een levend organisme is waar we voor moeten zorgen. Maar ik wil het ook niet te zwaar maken voor hem. Ik zie het wel. Voorlopig zitten we nog nog in de fase: ‘Poepie? Moet je poepie doen?’ Dus ik heb nog even.’

Hoe ziet je skincare routine er uit? 

‘Ik volg als skincare routine het volledige advies van Witlof op. Natuurlijke voeding en natuurlijke skincare zijn de beste combinatie voor mij gebleken. Ik begin met wat koud water in mijn gezicht, dep dat droog, spray de Balancing Toner erop, dan die heerlijke Regenerating Oil Serum. Overdag doe ik de Tinted SPF30 op en ‘s avonds de Rich Facial Cream. Geloof me; ik word met een poezelig zacht huidje wakker.’

witlof, jennifer hoffman, skincare, clean skin

Wat is je lievelingsproduct van Witlof? 

‘Moeilijke vraag, volgens mij kan ik niet kiezen. Ik ben superfan van het Regenerating Oil Serum, maar als ik dat zeg dan doe ik de toch net gelanceerde Rich Facial Cream tekort. En de Silky Handcream zit altijd in mijn tas. En de Refreshing Eye Cream… en de Balancing Toner. En last but not least de Cleansing Mousse haha!’

Wil je nog een laatste wijze raad meegeven?

‘Koop voor jezelf een spiegel waar verlichting in zit. Of zet een zachte bron verlichting naast je spiegel. Vermijd harde verlichting van boven, daar wordt niemand knapper van. Nee licht van voren, dat is wat we willen. Dan loop je elke dag een stuk zelfverzekerder de deur uit. Daar kan geen make-up tegenop.’ Volg de avonturen van Jennifer op de voet via @jennifermaryhoffman

Cadeau: Witlof Skincare met 20%

Nieuwsgierig geworden naar al die fijne producten waar Jennifer groot fan van is? Speciaal voor jou als Holistik-lezer krijg je 20% op Witlof Skincare met code WitlofxHolistik. Geldig t/m 1 mei 2023.

Yoga Nidra & Slaap pakket

  • Een 86 pagina dik dossier
  • Een uitgebreide chronotype test
  • 90 minuten Nidra meditaties
Bestel nu voor €19,95
Bereik jouw diepste slaap ooit
Slaappakket
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide mini
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Ontvang nu jouw gratis Herfst Meditatie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Woonboek
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Gratis e-book en 10 minuten magic moon music.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop!
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.