WIN: rozenkwarts selfcare giftset van Rock Your World t.w.v. €135

by Natalja De Vos 31.01.2018

Dé ultieme selfcare edelsteen is rozenkwarts. Deze zachtroze steen helpt je om de verbinding met jezelf te herstellen. De krachtige energie van rozenkwarts zelf ervaren? We mogen een prachtige selfcare set weggeven bestaande uit een rozenkwarts ketting, een edelsteen én een superfijne auraspray. 

WIN: de selfcare giftset van Rock Your World t.w.v. €135

Rozenkwarts is de edelsteen voor zelfliefde en brengt emotionele balans. Maar hoe werkt dit nu voor jou? Regelmatig re-connecten met jezelf is essentieel, maar in een 24/7 samenleving is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is van belang om een moment van stilte op te zoeken zodat je inkomende prikkels kunt verwerken. Geef jezelf wat je nodig hebt om in balans te blijven. Dit principe vormt de basis van selfcare. En rozenkwarts kan je hierbij helpen. Wij mensen bestaan namelijk uit energie. Een (edel)steen in jouw buurt kan energie aanvullen of afnemen. De rozenkwarts versterkt je hartkracht. Het opent je hart waardoor je ruimte creëert voor acceptatie. Deze edelsteen versterkt het gevoel om je hart te volgen en op jezelf te vertrouwen.

Rock Your World

Rock Your World is een feel good webshop met edelstenen en selfcare producten. Alle producten zijn 100% natuurlijk en er zijn etherische oliën in verwerkt. Maar wat founder Hanneke Peeters vooral wil bereiken is vrouwen tools aanreiken waarmee je op een fijne manier aan jezelf kunt werken. Daarbij gaat het om essential oil blends en kristallen. Beide producten spelen in op je energieniveau en zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Maak kans op een zelfliefde gift set van Rock Your World

Rock Your World zelfliefdeDeze week geven we een rozenkwarts set weg. Deze bestaat uit een I Am Love ketting. Zo draag je de steen van eigenliefde dicht bij je. In de set zit ook een Go Love Yo’ Self Rock. Deze rozenkwarts edelsteen kun je een speciaal plekje in huis geven. Last but not least krijg je een Be Love Auraspray. Deze versterkt de connectie met jezelf nóg meer. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN