Verlopen – WIN: eco friendly koffer van NORTVI t.w.v. €239 én een sweater t.w.v. €79

Holy Crap
Nortvi
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
22.03.2022

Stedentrips, skivakanties, wereldreizen… eindelijk kunnen we weer op pad! Maar dan natuurlijk niet met een stoffige koffer van zolder. Dit voorjaar kiezen we voor een fris exemplaar van NORTVI. De koffers van dit Nederlandse merk zijn bloedmooi én gemaakt van duurzame materialen. De handbagage koffer die je kunt winnen gaat een leven lang mee. Op die manier kunnen ook volgende generaties waardevolle herinneringen creëren in alle uithoeken van de planeet.

WIN: eco friendly koffer van NORTVI t.w.v. €239 én een sweater t.w.v. €79

Nortvi koffer

NORTVI is opgericht door drie Nederlandse ondernemers met een hele hoop reiservaring. Ze konden geen kwalitatief goede koffers vinden die ook nog eens duurzaam en stijlvol waren, dus namen ze het heft in eigen handen. De eye catching items van NORTVI zijn waar mogelijk gemaakt van duurzame materialen. Zo bestaat de binnenkant van de koffers voor 100% uit gerecyclede PET flessen en is de buitenkant gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Alle koffers zijn uitgerust met superstille fluisterwieltjes. Zo kondig je jezelf dus niet meer meters van te voren aan met irritant geratel. Je NORTVI koffer kan tegen een stootje, maar mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan dan is reparatie gratis. Je krijgt bovendien 5 jaar garantie. Op die manier doe je dus écht een leven lang met een NORTVI koffer.

WIN: ECO FRIENDLY KOFFER VAN NORTVI T.W.V. €239 EN EEN SWEATER T.W.V. €79

Nortvi

Wij geven deze week een NORTVI handbagagekoffer weg met een handig voorvak voor je laptop (kleur Sand White, inhoud 36 liter). Als extra cadeau krijg je een superzachte ‘dans le sud’ sweater t.w.v. €79 in een kleur naar keuze (donkerblauw, beige of grijs). Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @nortvi via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen dus houd je mailbox in de gaten! Je kunt dan ook de gewenste maat en kleur sweater doorgeven.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.