Verlopen – WIN: luchtig, biologisch zomerdekbed van Yumeko t.w.v. €179,95 – €289

Holy Crap
Yumeko dekbed
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
16.06.2022

Je slaapt gemiddeld een derde van je leven. Stel je wordt 90, dan breng je 30 (!) jaar van je leven door in bed. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je onder een duurzaam dekbed ligt dat past bij de tijd van het jaar. Deze week mogen wij een Yumeko zomerdekbed van biologisch linnen weggeven. Dit dekbed heeft een optimale vochtregulatie. Perfect voor klamme zomernachten. Doe jij mee?

WIN: luchtig zomerdekbed van biologisch linnen en katoen van Yumeko t.w.v. €179,95-289

Wie ooit heeft liggen woelen onder een te warm of koud dekbed weet hoe belangrijk het is dat het dekbed waaronder je slaapt past bij de tijd van het jaar. Veel mensen slapen in de zomer alleen onder een laken, maar missen dan toch net die geborgenheid van een wat zwaarder dekbed. Yumeko heeft de perfecte oplossing: een luchtig, biologisch dekbed met een vulling van 70% biologisch linnen en 30% biologisch katoen. Het valt soepel om je lichaam en heeft een optimale vochtregulatie. Het kan meer dan een derde van zijn gewicht in vocht absorberen, en zal dan nog steeds droog aanvoelen. Het vocht wordt ook weer snel afgegeven. Geen klam beddengoed na een warme nacht dus.

Nieuw! Yoga Nidra & Slaap Pakket

Jouw gids naar je diepste slaap ooit
Bestel nu! Holistik Slaap Pakket Diepste slaap ooit

Vegan dekbed

Net als tencel zijn linnen en katoen plantaardige producten waar geen dieren aan te pas komen. Ze zijn dus volledig vegan. Waar het tencel een ‘man-made fibre’ is (een kunstvezel vervaardigd uit eucalyptushout) is linnen een volledig natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van de vlasplant. Een andere reden om voor linnen te kiezen zou kunnen zijn dat het lichter is dan tencel. Ook kan het warmte beter afvoeren.

100% biologisch

Zowel het linnen als het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en het katoen is bovendien GOTS-gecertificeerd. Het dekbed kun je wassen op 40 graden en berg je in de wintermaanden makkelijk op in de handige meegeleverde katoenen Yumeko-zak.

WIN: LUCHTIG ZOMERDEKBED VAN BIOLOGISCH LINNEN EN KATOEN VAN YUMEKO T.W.V. €179,95-289

win yumeko

Je kunt kiezen uit de volgende afmetingen:

 • Een eenpersoons dekbed (140×220 cm)) t.w.v. €179,95
 • Een tweepersoons dekbed van 200×220 cm t.w.v. €229
 • Een tweepersoons dekbed van 240×220 cm t.w.v. €269
 • Een tweepersoons dekbed van 260×220 cm t.w.v. €289

Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @yumeko_amsterdam via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  De winnaar krijgt na 1 week persoonlijk bericht. Je kunt dan ook het juiste formaat doorgeven. Heb je geen Istagram, maar wil je wel meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl ov.v. dekbed. Succes!

  Nieuw! Yoga Nidra & Slaap Pakket

  Jouw gids naar je diepste slaap ooit
  Bestel nu! Holistik Slaap Pakket Diepste slaap ooit
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.