Cadeautje van The Drunken Monk: gratis conscious tunes en live meditaties die je terugbrengen naar jouw essentie

Heart + Soul
meditatie, muziek, peter, drunken monk
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
22.04.2020

Peter Harper van The Drunken Monk heeft een achtergrond van ruim 40 jaar in de muziekindustrie. Daarin deed hij onderzoek naar de helende kracht van geluid. Met de conscious music en meditaties die hij momenteel maakt, speciaal voor de zware momenten tijdens de coronacrisis, zet hij zijn kennis in om mensen dichterbij hun essentie te brengen. Volgens Peter is aardende muziek namelijk het sterkste medicijn tegen de slopende stroom van prikkels waar de moderne mens mee te maken heeft. En laat meer gronding nou precies hetgeen zijn waar bijna iedereen snakt…

Cadeautje van The Drunken Monk: gratis conscious tunes en live meditaties die jou terug brengen naar je essentie

Karlijn: ‘Ik ontmoette hem bij Retreat Centre Mandali in Italië, waar Peter op dat moment general manager is. Tijdens mijn verblijf vertelde hij al over zijn liefde voor muziek en dat hij bezig was met het bouwen van een platform met meditaties en rustgevende muziek, gratis toegankelijk voor iedereen. Inmiddels is The Drunken Monk een feit. Peter begrijpt als geen ander dat het voor bijna niemand haalbaar is om zonder smartphone te leven, kunstlicht te vermijden of om uren achter elkaar te mediteren. Toch is het juist voor de moderne mens zo belangrijk om regelmatig tijd vrij te maken om lichaam en geest tot rust te brengen. Want voorbij de ontspanning liggen heling, inzichten en groei op je te wachten. En dat is waar we zo naar snakken.

CONSCIOUS MUSIC

In zijn conscious music en geleide meditaties combineert Peter zelfreflectie en ontspanning, om een verandering in je bewustzijn in gang te zetten. Vertrouw er maar op dat er een positieve verschuiving plaatsvindt in je energie zodra je naar zijn muziek of mediaties luister’.

LUISTER NAAR THE DRUNKEN MONK

Benieuwd naar Peters werk? Wij zetten een aantal links voor je op een rijtje waar wij regelmatig naar luisteren.

  • Hier vind je Peters album ‘Listen’.
  • Hier vind je zijn muziekcollectie en geleide meditaties ‘Guided Satori’.
  • Peters werk op InsightTimer.
  • En op Bandcamp!

LIVE MEDITATIESESSIES OP INSTAGRAM

In deze onrustige tijden doen Peter en zijn team er alles aan om de poort naar innerlijke rust voor zo veel mogelijk mensen open te houden. Elke dinsdag en donderdag om 18:00 en zondag om 17:00 uur kun je een Live meditatiesessie volgen via het instagram account van The Drunken Monk. Na afloop worden de sessies op Instagram TV, YouTube en op Peters website geplaatst. Dus geen zorgen als je de live sessies moet missen.

meditatie, muziek, peter, drunken monk

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.