Deze 7 tekenen vertellen dat je beschermengel dicht bij je is

Heart + Soul
beschermengelen
karlijn visser

Karlijn Visser
02.09.2020

Liefdevolle wezens die vibreren op een andere frequentie en daarom niet zichtbaar zijn. Zo worden beschermengelen of ‘spirituele wezens’ ook wel omschreven. Ze zijn er om ons te helpen het juiste pad te bewandelen. Met hun subtiele lichte energie zoeken ze mensen op die open staan voor hulp. Om je bewust te worden van de aanwezigheid van beschermengelen kun je letten op deze 7 tekenen. Ze lijken klein en onbelangrijk, maar als je ze toelaat en omarmt, voel je je gezien en gesterkt in je diepste essentie…

Deze 7 tekenen vertellen dat je beschermengel dicht bij je is

1. Veren

Engelen en veren: een onafscheidelijke combinatie. Zeker wanneer je ineens ergens een veer vindt die daar volgens je gezonde verstand onmogelijk terecht kan zijn gekomen. Engelen laten graag veren achter om je te helpen herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. In het bijzonder wanneer het een witte veer betreft. Deze staat voor bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht. Je kunt een witte veer ook interpreteren als een teken dat een overleden dierbare goed is over gegaan naar de andere wereld.

2. Muntjes

Er is een overtuiging dat engelen het leuk vinden om met muntjes te strooien op het pad van iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dus mocht je komende dagen een muntje op straat vinden, weet dan dat deze speciaal voor jou is neergedaald. Wil je de boodschap er van achterhalen? Vraag je dan af waar en hoe laat je het muntje vond, waar je naar toe ging op dat moment en van welk materiaal het muntje is gemaakt. Hopelijk voel je je zowel emotioneel, financieel als spiritueel gesteund door de beschermengel die onder je aandacht probeert te komen.

Holistik Autumn Energy Box

3. Regenboog

Een regenboog die aan de hemel verschijnt zonder dat er ergens regen te bekennen valt. Of een aura-achtige regenboog rondom de maan. That must be an angel! Een troostrijke herinnering aan het feit dat we niet alleen zijn. De regenboog staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Mocht je om de hulp van een engel hebben gevraagd en een regenboog verschijnt daarna in je blikveld, dan weet je dat je gehoord bent.

4. Wolken

Engelen zijn creatief. Zo maken ze graag speciale symbolen in wolken om je te laten weten dat je ze om je heen zijn. Denk aan bloemen, een hart of zelfs de vorm van een engel zoals wij die kennen uit de boeken en verhalen.

5. Pure schoonheid

Mocht je een duffe dag achter de rug hebben en een enorme craving voelen naar pure schoonheid? Weet dat als je wens gehoord wordt, dit een teken van een beschermengel kan zijn. “Angels are the masters at helping you snap out of this lower state, and assisting to bring you back up to a higher vibrational state – and many times, all it takes is one sign! Next time, remember to point out your beautiful sign to others – it will no doubt raise up their energy as well!”

Foto collage Karlijn Twee foto's Karlijn

Volg Karlijn op Instagram

Volg hoofdredacteur Karlijn Visser als je alles wil weten over sjamanisme voor elke dag, jouw zelfhelend vermogen en Holy Crap.
Volg mij op Instagram

6. Plotselinge moed en kracht

Beschermengelen moedigen je aan om de grenzen van je kunnen op te zoeken. Ze geven je net dat beetje extra zelfvertrouwen op die momenten in het leven dat je geen andere keus hebt dan dapper zijn. Bijvoorbeeld als je een baan op wilt zeggen waar je al tijden lang niet uit de verf komt, of wanneer je uit een relatie moet stappen die niet goed voor je is. Beschermengelen helpen je om boven jezelf uit te stijgen. Ze weten wanneer je er klaar voor bent en geven je het zetje om dingen te doen of zeggen die je eerder niet durfde.

7. Dieren en baby’s

Dieren en baby’s zijn over het algemeen meer ontvankelijk voor tekenen van beschermengelen dan volwassenen. Soms zwaaien of lachen kinderen zomaar in de ruimte, zonder dat er een concreet persoon is waar ze hun gebaar op afstemmen. Als dit gebeurt, zou het absoluut kunnen betekenen dat er een lieve engel nabij is.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Bron: amandalinettemeder.com

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link