Your kickstart for a conscious lifestyle UITVERKOCHT:
Conscious
Christmas
Box

Conscious Christmas Box voor €119,95

Your kickstart for a conscious lifestyle

Conscious Christmas Box voor €119,95

Reserveer jouw box
Christmas Box slide 1
Christmas Box slide 2
Christmas Box slide 3

Holistik Box

Dagelijks schrijven we artikelen over onze favoriete merken en producten. Met de Holistik Box willen we jou als lezer de kans geven om al die fijne producten ook echt te proberen. Daarom lanceren we 5 keer per jaar een box tot de nok toe gevuld met volwaardige green glamour producten (geen samples) die allemaal bijdragen aan een mooiere wereld. Alle vorige edities waren een groot succes (lees: binnen 48 uur uitverkocht). De Conscious Christmas Box is alweer uitverkocht! Maar je kan nu alvast de komende box reserveren, zodat jij zeker bent van de volgende ultieme self-care box!

22

producten

70%

korting

100%

holistic

300

beschikbaar

UITVERKOCHT: Conscious Christmas Box (22 producten)

AbloomAbloom – Organic Eye Cream (15ml) €55,-

Deze biologische oogcrème heeft als basis aloë vera, waardoor de crème als geen ander hydrateert en verzacht. Het wordt samen met andere natuurlijke ingrediënten maar liefst drie keer koud geperst, zodat alle magie van de natuur behouden blijft. Lief zijn voor je huid was nog nooit zo makkelijk.

AOVAOV – 1203 Probiotica Weerstand (60caps) €44,15

Ieder beetje steun omarmt onze weerstand van harte tijdens de koude wintermaanden. De vitamine C in deze probiotica geeft haar dit steuntje in de rug. En ook niet onbelangrijk: deze capsules zijn vrij van hulp- en vulstoffen en zijn ook geschikt voor vegetariërs én veganisten!

OolabooOolaboo – Oooo de parfum scented candle 02 sandalwood (60uur) €42,95

Op donkere dagen steken we thuis graag een kaars aan die milieuvriendelijk is en heerlijk ruikt. Deze kaars van sojawas is dat helemaal. Hij brandt schoner én 2x zo lang als een gewone kaars. Ook is hij verrijkt met vitamine D waardoor je het kaarsvet als massageolie kunt gebruiken.

VitalsVitals – Groene Thee-PS (60capsules) €34,95

De catechinen uit groene thee zijn sterke antioxidanten, die de cellen en weefsels tegen vrije radicalen en algemene ouderdomsverschijnselen beschermen. Ook handig: uit onderzoek is gebleken dat catechinen de vetstofwisseling ondersteunen en de vetopname uit de darm verminderen. Ze worden met dit supplement dubbel zo goed opneembaar.

Reserveer!
Wil je de volgende keer verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link