Your kickstart for a conscious lifestyle Next box: maart 2019

Spring Awakening Box voor €99

Your kickstart for a conscious lifestyle

Spring Awakening Box voor €99

Reserveer jouw box

Box

Holistik Box

Dagelijks schrijven we artikelen over onze favoriete merken en producten. Met de Holistik Box willen we jou als lezer de kans geven om al die fijne producten ook echt te proberen. Daarom lanceren we 6 keer per jaar een box tot de nok toe gevuld met volwaardige green glamour producten (geen samples) die allemaal bijdragen aan een mooiere wereld. Alle vorige edities waren een groot succes (lees: binnen 48 uur uitverkocht). Momenteel zijn we druk in de weer met het samenstellen van alweer de zevende box, de Spring Awakening Box. Je kunt ‘m nu al reserveren zodat je zeker weet dat je ‘m eind maart 2019 niet misloopt. If you snooze you lose.

Min. 20

producten

70%

korting

100%

holistic

300

beschikbaar

Spring Awakening Box (min. 20 producten)

Kneipp – Silky Secret cream & Oil body scrub (200 ml) €9.99

Het geheim voor een zijde zachte huid in een potje. Dankzij de plantaardige oliën in deze heerlijk ruikende scrub wordt de huidbarrière versterkt en het vochtverlies van de diepere huidlagen verminderd. Geschikt voor ieder huidtype, zonder siliconen, paraffine en met de geur van zijdeboom bloesem.

OogmaskerTalika – EYE DECOMPRESS (1 oogmasker) €5,00

Dit oogmasker is meer dan alleen een beauty product. Het liefkoost je ogen en helpt je op een diep niveau te relaxen door de bijbehorende podcast. Focus je volledig op jezelf en na 10 minuten zijn je oogcontouren ontspannen en gehydrateerd. Zo bevrijd je jouw ogen – de spiegels van je ziel – van lusteloosheid en dofheid.

 

Your kickstart for a conscious lifestyle

Spring Awakening Box voor €99. 

Reserveer de box