Your kickstart for a conscious lifestyle Next box online:
30 maart 2019

Spring Awakening Box voor €99

Your kickstart for a conscious lifestyle

Spring Awakening Box voor €99

Reserveer jouw box

Box

Holistik Box

Dagelijks schrijven we artikelen over onze favoriete merken en producten. Met de Holistik Box willen we jou als lezer de kans geven om al die fijne producten ook echt te proberen. Daarom lanceren we 6 keer per jaar een box tot de nok toe gevuld met volwaardige green glamour producten (geen samples) die allemaal bijdragen aan een mooiere wereld. Alle vorige edities waren een groot succes (lees: binnen 48 uur uitverkocht). Momenteel zijn we druk in de weer met het samenstellen van alweer de zevende box, de Spring Awakening Box. Je kunt ‘m nu al reserveren zodat je zeker weet dat je ‘m eind maart 2019 niet misloopt. If you snooze you lose.

31

producten

70%

korting

100%

holistic

300

beschikbaar

Spring Awakening Box (31 producten)

OolabooOolaboo – Skin Superb Spray on Bronzer (200ml) €40,95

Aan het begin van de lente komt het zonnetje weer vaker te voorschijn en daarmee ook onze witte melkflessen. Vroeger gingen we massaal naar de zonnebank, maar dat hoeft nu niet meer met deze biologische bronzing spray die jouw benen van een mooie bruining voorziet zonder de gevaren van UV-straling. Een niet-giftig alternatief met natuurlijke ingrediënten.

scrubhandschoenOolaboo – Skin Superb Scrub Mitt €7,95

Een stijlvolle handschoen die het mogelijk maakt om je dode huidcellen te verwijderen waardoor jouw huid wordt voorzien van een diepe reiniging. Hij is ook goed te gebruiken in combinatie met de skin superb organic spray-on bronzer. Zo bereid jij je huid goed voor en voorkom je strepen en plekjes.

TonerRituals – The Ritual of Namasté Clarifying Facial Toner (250ml) €11,50

Ongemerkt hecht vuil zich elke dag aan ons gezicht als we buiten zijn. Met deze toner bescherm je jouw huid tegen deze schadelijke invloeden van buitenaf dankzij de krachtige en natuurlijke ingrediënten zoals heilige lotus, Indiase roos en aloë vera die je huid ook kalmeren. Geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid.

 LoveChockLovechock – Bar Turmeric & Tulsi (40gr) €3,09

Liefde voor chocolade hebben we zeker en al helemaal als het organic en vegan is. Daarbij komt nog dat Lovechock graag met je meedenkt om jouw verlangen naar puur voedsel te vervullen. De kurkuma, wortel en tulsi geven deze bar dan ook een eerlijke en bijzonder lekkere smaak. Licht gezoet met kokosbloesem suiker en 82% cacao.

Your kickstart for a conscious lifestyle

Spring Awakening Box voor €99. 

Reserveer de box

Reserveer!
Wil je de volgende keer verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link