Contributor

Caroline van Sprang

Caroline (24) studeert Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dat ziet ze meer als ‘moetje’. Haar ware interesse ligt bij journalistiek, koken en het ‘volmaakte’ leven. Urenlang kan ze fantaseren over haar toekomstige bestaan. Een boerderij met paarden en wijngaard ergens in Italië of bovenetage in Parijs waar ze op haar dakterras brunches kan hosten. Haar meest recente plan: verhuizen naar een licht appartement in haar geboortestad Berlijn. Dromen genoeg. Een ding is zeker: ze houdt van veel en vooral veel verschillends. Daarom zit ze bij Holistik precies goed: haar taken zijn – net als haar dromen – elke dag anders. Met het spirituele kwam Caroline recentelijk in haar lichaamsgerichte therapie in aanraking en bracht het haar dichter dan ooit bij het antwoord op haar levensvraag: ‘Hoe ben ik beste vriendinnen met mezelf?’

    Volg Caroline van Sprang ook via

BERICHTEN DOOR Caroline van Sprang

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.