WIN: super slimme Kobo eReader met pen en sleepcover t.w.v. €399,99

Holy Crap
win kobo elipsa
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
14.09.2021

Nederlanders lezen gemiddeld 7,2 boeken per jaar. Dat maakt ons tot één van de meest belezen landen ter de wereld. Dat je met lezen je kennis vergroot, is logisch. Maar wist je dat lezen ook ontzettend goed is voor je gezondheid? Goed nieuws: deze week geven wij een super slimme eReader weg, de Kobo Elipsa inclusief styluspen en SleepCover t.w.v. €399,99. Zie het als een boekwinkel, boek en notitieboek in één. Iets voor jou?  

WIN: slimme Kobo eReader van Kobo met pen  en cover t.w.v. €399,99

Dat lezen bijdraagt aan je gezondheid realiseren veel mensen zich niet. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt echter dat lezen een gunstig effect heeft op je hartslag en spierspanning. Lezen is een echte stress killer dus. Uit onderzoek blijkt dat het in enkele minuten je stresslevels met wel 68% kan verlagen. En onderschat ook vooral het slaapverwekkende effecten van lezen niet. Daar kan geen slaappil tegenop. Onderzoek toonde daarnaast aan dat lezen kan bijdragen aan de groei van hersencellen en verbindingen tussen die cellen. Zo zou het je geheugen en andere cognitieve functies verbeteren. Bovendien kan het toegenomen volume van de hersenen op latere leeftijd schade compenseren die tot dementie kan leiden. Het zal je op dit punt niet verbazen dat mensen die meer dan 3,5 uur per week lezen zelfs langer blijken te leven…

Kobo Elipsa

Heb je een steuntje in de rug nodig om die 3,5 uur te halen? We’ve got you: we geven deze week een slimme eReader weg, de Kobo Elipsa. Deze maakt het onweerstaanbaar om de switch van papieren naar digitale boeken te maken. Ja, zelfs voor de echte boekenwurmen. Michael Tamblyn, CEO van Rakuten Kobo, vertelt: ‘Met deze nieuwe eReader hebben we de boekwinkel, het boek én het notitieboek samengevoegd. Alle ideeën die mensen krijgen tijdens het lezen en schrijven worden moeiteloos vastgelegd. Met de Kobo Elipsa vervullen we de wens van mensen die een boek niet alleen willen lezen, maar er ook écht in willen duiken. Mensen die ezelsoren maken, passages onderstrepen, in de kantlijn schrijven of notities maken in hun eigen notitieboek. Door tekst op deze manier te benaderen halen lezers zoveel meer uit boeken, artikelen en documenten.’

WIN: slimme eReader van Kobo met bijbehorende pen t.w.v. €399,99

KoboBij de Kobo Elipsa krijg je een blue slate SleepCover én de Kobo Stylus. Dit is een pen waarmee markeren en notities maken heel eenvoudig wordt. Ook handig: met één klink verander je je geschreven teksten in getypte tekst, en met de Dropbox functie kun je je documenten importeren en exporteren. Natuurlijk kun je de helderheid van het scherm instellen zoals je wilt, zodat je je ogen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat blij én scherp houdt. Kans maken op de Kobo Elipsa? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt en @karlijn_visser op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week hoor je of je hebt gewonnen. Succes!
  Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan doe je mee!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.