Contributor

Hanneke Peeters

Hanneke Peeters

Hanneke Peeters (37) startte Rock Your World vanuit een persoonlijke behoefte om self-care, innerbeauty en wellbeing toegankelijk te maken. De producten die zij verkoopt zijn tools die je dagelijks kunt inzetten als gentle reminder om voor jezelf te zorgen.

Eerder begon de ondernemende dame al een lunchroom in Amsterdam: Beter&Leuk.  Een van de eerste plekken met een groot hart voor eerlijk, vegan en/of glutenvrij eten. Ondanks dat succesverhaal bleef het bij Hanneke kriebelen. Ze verkocht haar lunchroom en begon een opleiding tot Ayurvedisch Therapeut. Ruim 100 vrouwen (en een handjevol mannen ) bezochten in 1 jaar haar praktijk in Haarlem en Hanneke ontdekte dat een aantal klachten zoals gebrek aan zelfvertrouwen, hormonale onbalans en slapeloosheid veel voorkomend waren. Om deze aan te pakken, ontwikkelde ze – samen met een geurexpert – een aantal remedies in de vorm van essentiële olie blends. Geuren werken direct in op het zenuwstelsel en hebben dan ook direct een positief effect op het gevoel van wellbeing.

“Self-care zou onderdeel kunnen zijn van ieders dagelijkse routine en dat is mijn missie met Rock Your World, zoveel mogelijk mensen bereiken en in staat stellen op een makkelijke manier het beste uit zichzelf te halen.”

    Volg Hanneke Peeters ook via

BERICHTEN DOOR Hanneke Peeters

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.