Verlopen – WIN: 3 x Check-in Cards – jouw spirituele snelweg naar innerlijke wijsheid t.w.v. €39,95

Heart + Soul
win check in cards
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
27.11.2020

Hoe zou het zijn om net zo vaak bij jezelf in te checken als dat je incheckt op je social media accounts? De prachtige Check-in Cards t.w.v. €39,95 die we deze week 3 x mogen weggeven, maken dat een heel stuk makkelijker. Ze moedigen je aan om contact te maken met je innerlijke wijsheid en in stilte het gesprek met jezelf aan te gaan. Daarnaast spreken de 45 kaarten de taal van schoonheid, zo mooi zijn ze. En laat het nou net die taal zijn die je hart doorgaans direct in vervoering brengt.   

WIN: 3 x Check-in Cards – jouw spirituele snelweg naar innerlijke wijsheid t.w.v. €39,95

De 45 Check-in Cards hebben allemaal een eigen thema. Je kunt steeds zelf kiezen welke je het meeste aanspreekt. Zo is er bijvoorbeeld Perfectionisme, Loslaten, Energieker of Zingeving. De kaarten helpen je de juiste vragen aan jezelf te stellen. Zo kun je gaandeweg nieuwe dimensies aan je bewustzijn toevoegen. Zie ze als kleine beschermengeltjes. Ze waken ervoor dat je minder meegesleept wordt door alle prikkels die er dagelijks op je af komen. Wij vroegen de makers van Check-in Cards, Bente Heijtel en Edith Horsting, om wat handige handvatten voor als je met de kaarten aan de slag wil gaan.

Hoe ontstond het idee voor de Check-in Cards? win check in cards

Bente: ‘We kwamen tot het besef dat het essentieel was om mensen te leren hoe zij door de dag heen bij zichzelf konden inchecken. Je kunt zulke mooie inzichten hebben, maar om ze vervolgens verder uit te diepen en te integreren… dat is een flinke uitdaging. Toch is dat juist waar mensen naar verlangen: in hun dagelijkse leven meer regie, voldoening en energie ervaren. Daar zijn check-in momentjes met je binnenwereld voor nodig. De tijd daarvoor vinden is voor veel mensen lastig. Maar hoe vul je zo’n moment dan eigenlijk in, als je eindelijk een gaatje in je agenda vindt? Manieren om te ontspannen weten we allemaal wel te vinden. Maar een kompas dat je helpt om door de dag heen afgestemd te blijven en je innerlijke wijsheid aan te spreken, dat was er nog niet. Zo ontstond Check-in Cards: 45 verschillende themakaarten, die je inspireren om op elk willekeurig moment bij jezelf in te checken.’

Hoe kunnen de Check-in Cards je supporten in deze roerige tijd?

Edith: ‘Nou, leuk om te vertellen is dat wij de thema’s van de kaartenset nog hebben uitgebreid tijdens de eerste coronagolf. Door alles wat ineens op grote schaal zo voelbaar werd, besloten we dat we nog een aantal kaarten wilden toevoegen. Zo zijn Angst, Frustratie, Gemis, Overgave en Kansen alsnog onderdeel geworden van de set. Check-in Cards is echt een cadeau in deze donkere maanden, waarbij we allemaal veel binnen en op onszelf zijn. In roerige tijden willen we graag controle en innerlijke rust in de buitenwereld vinden. Een check-in kaart kan dan voelen als een liefdevolle support, die er altijd is om je weer te verbinden met de wijsheid die in jou besloten ligt. Zie de kaarten als een wijze vriend of vriendin en laat ze je inspireren om ook in deze onwerkelijke en uitdagende periode de beste en mooiste versie van jezelf te zijn. Want: the only way out is through.’

WIN: 3 x Check-in Cards als kompas om dagelijks contact te maken met je innerlijke wijsheid t.w.v. €39,95

Wil jij kans maken op een Check-in Cards deck? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @karlijn_visser@evelynvanhasselt en ook @check_in_cards via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week ontvangt de winnaar bericht van ons. Niet gewonnen? Geen zorgen: met de code holistik krijg je tot 6 december 15% korting op je aankoop. 

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.