Contributor

Suze Retera

Suze Retera, holistisch therapeut

Suze Retera

Suze is psycholoog en heeft een passie voor zelfontwikkeling en zelfheling. Ze combineert in haar praktijk specialisaties als TRE® (Trauma Release Exercises), Yoga Nidra, Yoga, FRC® (Functional Range Conditioning), orthomoleculair advies en gesprekstherapie. In haar één-op-één sessies, workshops en trainingen brengt ze deze facetten samen en dat maakt haar tot een holistisch therapeut. Veelvoorkomende klachten waar Suze mee werkt zijn auto-immuun problemen, hormonale disbalans, lichamelijke en mentale klachten (gerelateerd aan trauma en stress), depressie en burn-out. Kijk voor meer info en het boeken van een sessie op suzeretera.com.

    Volg Suze Retera ook via

BERICHTEN DOOR Suze Retera

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.