Contributor

Jeroen Mei

Jeroen mei

Drs. Jeroen Mei is Ayurvedisch therapeut en journalist. Na zijn studie Psychologie en Communicatiewetenschap is hij voor uiteenlopende tijdschriften grote interviews gaan schrijven. Daarnaast is hij opnieuw gaan studeren, gedreven door zijn zijn belangstelling voor holistische gezondheid. Hij volgde de 4-jarige HBO-opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic Studies, liep stage in een ziekenhuis in India, voltooide de registeropleiding Medische Basisvakken en heeft een jaar lang voedingstherapie gegeven in een mesologiepraktijk in de Bilt. Momenteel voert hij praktijk vanuit Amsterdam waar hij zijn cliënten helpt om op een natuurlijke wijze meer balans en gezondheid te creëren in hun leven. Op Holistik schrijft hij artikelen en blogs over Ayurveda en hoe je deze oude holistische geneeskunst en levenswijze kunt toepassen in het moderne leven.

    Volg Jeroen Mei ook via

BERICHTEN DOOR Jeroen Mei

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.