Contributor

Jaap Duin

Jaap Duin

Ik ben geboren op Texel. Mijn liefde voor water, de zee, buiten in de natuur zijn, is daar ontstaan en nooit opgehouden.

Na mijn studie psychologie adviseerde ik als sportpsycholoog vooral sporters, coaches en sportteams om beter te presteren, te ‘winnen’. Inmiddels ben ik vooral een sparringpartners voor mensen die het willen hebben over dingen die verder gaan dan ‘presteren’. Vragen als: HHoe verbind ik me met mezelf, anderen en de wereld?” blijven me fascineren.

Als oprichter van Elements Expeditions nam ik inmiddels meer dan 300 mensen mee op expeditie de natuur in. 3-6 dagen zonder telefoon en camera’s overleven in de meest afgelegen gebieden van Europa geeft mooie inzichten in wie je bent als mens zonder je rollen, je dagelijkse omgeving, en de dagelijkse stroom van emails en telefoontjes.

De laatste jaren ben ik steeds meer de waarde in gaan zien van het afstemmen van jezelf op je zintuigen. Door mijn werk in de natuur, en de verschillende ceremonies die ik begeleid is die afstemming de laatste jaren steeds verfijnder geworden. Ik ben dankbaar dat ik door die grotere gevoeligheid meer kan raken en geraakt kan worden door het leven in al zijn facetten.

    Volg Jaap Duin ook via

BERICHTEN DOOR Jaap Duin

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.