Contributor

Nathalie Meertens

Nathalie Meertens – redacteur

Nathalie (24) studeerde Literary & Cultural Analysis aan de UvA en volgt momenteel een master Gender Studies aan de Universiteit Utrecht. Schrijven doet ze voor zo lang ze zich kan herinneren: stapels dagboeken vol hersenspinsels, poëzie, proza, een jeugdroman, en artikelen voor Holistik. Vanaf het moment dat ze kon lezen verstopt Nathalie zich minimaal een aantal uren per dag achter een boek. Een greep uit haar interesses: traumaherstel, feminisme, antiracisme en spiritualiteit. Over de meeste kan ze bij Holistik gelukkig heel wat kwijt. Ze werkt als redacteur en haar voornaamste taak is, je raadt het al, schrijven. Nathalie is van plan door te studeren om uiteindelijk mensen te kunnen helpen bij het herstellen van interpersoonlijk (jeugd)trauma, zowel via therapie als tekst.

    Volg Nathalie Meertens ook via

BERICHTEN DOOR Nathalie Meertens

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.