Contributor

Liselore van Ekdom

 

Liselore van Ekdom is oprichtster van Your Elements – Natural Health & Life Coaching met een praktijk aan de Herengracht. Haar missie is op een integrale manier een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en geluk van mensen door inzicht, veerkracht en zelfregie te vergroten. Orthomoleculaire geneeskunde (volgens de kPNI), psychodynamische coaching en toegepaste kinesiologie vormen de bouwstenen van haar unieke aanpak. Deze aanpak is integraal, persoonlijk en concreet.

Hoe het zover is gekomen? Jaren geleden begon een intensieve zoektocht naar handvatten om gezonder te leven. Er opende een nieuwe wereld toen ze in aanraking kwam met natuurlijke manieren om gezond te worden en te blijven. Dit stelde haar in staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen gezondheid. Een interesse die niet te stoppen bleek, want wie wil nou niet achter de handvaten komen om een nog gezondere versie van jezelf te worden?

Met een achtergrond in verandermanagement, weet Liselore hoe je mensen laat excelleren en duurzame verandering faciliteert. Diverse medische en bedrijfskundige functies binnen de medische wereld hebben haar de noodzaak van een nieuwe integrale visie op gezondheid en vitaliteit laten inzien. De studies Gezondheidseconomie en Natuurwetenschap & Innovatiemanagement zijn de fundering van haar drijfveer bij te dragen aan innovatieve gezondheid.

Naast haar praktijk zet Liselore zich in voor de ontwikkeling van Integrative Medicine in Nederland. Als moeder van Fieline en vriendin van Eduard weet ze gelukkig ook goed van het leven te genieten…

    Volg Liselore van Ekdom ook via

BERICHTEN DOOR Liselore van Ekdom

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN