Contributor

Chaja Kruijssen

Chaja

Mijn naam is Chaja Kruijssen. Mijn leven en werk gaan over het hart, dus ik schrijf over liefde. Ik werk in Amsterdam als psycholoog, daarbij opgeleid in psychosynthese, familieopstellingen en auralezen. Ik richt me speciaal op mensen die op zoek zijn naar een levenspartner. Vanuit mijn opgebouwde professionele ervaring en mijn persoonlijke liefdeservaringen kan ik helpen om op een diepgaand niveau te onderzoeken wat er eigenlijk speelt rond het vinden van een levenspartner. Als krachtvrouw voel ik me op mijn plek bij Holistik. Het spreekt me aan om vrouwen te stimuleren de beste versie van zichzelf te zijn.
www.onderwegnaarjezelf.nl

    Volg Chaja Kruijssen ook via

BERICHTEN DOOR Chaja Kruijssen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.