Inner Peace Conference: op 5 & 6 oktober verandert Amsterdam in de meest verlichte stad van de wereld

Heart + Soul
inner peace conference, 2019, Amsterdam
karlijn visser

Karlijn Visser
17.09.2019

Wanneer je in contact staat met je hart, ervaar je een gevoel van vrede, pure liefde en rust. In onze 24/7 maatschappij is het echter verleidelijk om jezelf in de rush van de dag te verliezen. Je zet daarmee de connectie met jouw eigen kompas op het spel. Zonde! Blok daarom 5 & 6 oktober vast in je agenda voor de Inner Peace Conference, waarbij alles draait om verbinding met je hart en de wereld om je heen. Uit alle windstreken verzamelen zich vooraanstaande spirituele teachers, yoga docenten en game changers uit de internationale ‘conscious scene’. Het eerste weekend van oktober gaat Amsterdam hierdoor de boeken in als misschien wel de meest verlichte stad van de wereld. Omdat Holistik mediapartner is van de Inner Peace Conference ontvang je via deze link €10 korting op een dag- of weekendticket én krijg je een gratis boxje Peace Tea van Pukka t.w.v. €4,39. Ben jij erbij? 

Inner Peace Conference: op 5 & 6 oktober verandert Amsterdam in de meest verlichte stad van de wereld

Tegenwoordig kan iedereen wel wat meer ontspanning en authentieke wijsheid gebruiken. Gelukkig loop je samen met heel veel anderen op dit uitdagende pad, dat leidt naar a little peace of mind.  Tijdens het eerste weekend van oktober strijken verschillende internationale teachers, filosofen, artiesten en spirituele leiders neer in Amsterdam om samen op krachtplekken (lees: kerken) hun licht te schijnen op de weg naar innerlijke vrede.

Open your heart with yoga
Clear your mind through meditation
Inspire your being with wisdom
Awaken your soul with music

inner peace conference, 2019, Amsterdam

Een weekend gevuld dus met wijsheid, filosofie, muziek, meditatie en yoga dat je helpt om de sleutel naar je hart te vinden. Deze 5 fantastische teachers begeleiden je daar o.a. bij:

5 teachers om niet te missen tijdens de Inner Peace Conference

  1. Kristin Vikjord – Kristin is klinisch psycholoog, mindfulness-leraar en yogatherapeut. In haar boek Inner Spark beschrijft ze hoe ze het magische vonkje in haarzelf weer ‘aan’ zette, nadat ze haar inner spark had verloren na een moeilijke periode. Tijdens de Inner Peace Conference vertelt ze hier ook over.
  2. Jasmine Hemsley – Als er iemand veel weet over Ayurveda en voeding is het Jasmine. Haar kookboek East by West werd een regelrechte hit wereldwijd. Tijdens de Inner Peace Conference geeft ze een workshop over hoe je jouw dosha met de juiste voeding kunt ondersteunen.
  3. Jude Currivan – Kosmoloog en wereldreiziger Jude laat zien hoe nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen de theorie van een onderling verbonden levensweb ondersteunen. Ze wil het bewustzijn van mensen vergroten en fundamentele verandering brengen. Duurzame oplossingen voor wereldproblemen is haar streven.
  4. Max Strom – Max is bekend door zijn unieke manier van ademhalingstechnieken, wat positief werkt voor je emotionele gezondheid. De methode die hij Inner Axis heeft genoemd, besteedt aandacht aan de emotionele en spirituele aspecten van het leven. Maar ook lichamelijke genezing komt aan bod. Verwacht een combinatie van oefeningen die je mee naar huis kunt nemen en interessante achtergrondinformatie.
  5. James Wallman – James helpt je door middel van zijn woorden te focussen op wat nou echt belangrijk is, en wat niet. Hij vertelt over hoe je je tijd het beste kan gebruiken en wil je een andere blik geven op wat happiness voor jou betekent. Dat is het onderwerp waar hij een talk over geeft.

Timetable & koop exclusief een Holistik-ticket

Hier vind je de timetable voor zowel zaterdag 5 als zondag 6 oktober. De deelnemende locaties zijn bijzonder. Het zijn allemaal kerken, ofwel krachtplekken waar men al eeuwenlang het ‘goddelijke’ vereert. Deelnemende locaties zijn onder andere De Duif, de Vondelkerk, Amstelkerk en de Zuiderkerk in Amsterdam. Omdat Holistik mediapartner is van de Inner Peace Conference ontvang je via deze link €10 korting op een dag- of weekendticket én krijg je een gratis boxje Peace Tea van Pukka t.w.v. €4,39. Ben jij erbij?

inner peace conference, 2019, Amsterdam

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link