PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Agenda

6 mei - 10 Juni 2020

ONLINE Crash Course: Oosterse filosofie door The School of Life

Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om in lotushouding op een meditatiekussen te zitten en ook Boeddha is in vele huishoudens te vinden. Maar wat weten we…
27 juni t/m 3 juli 2021

Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’

Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’: het tegengif voor ons hectische moderne leven. Dagelijkse yoga (zachte ashtanga en yin) en meditatie-oefeningen helpen jou de verbinding tussen je lichaam en geest te herstellen.
17/10/2020

Akasha Summit – A modern vision on wellbeing

Deze 24/7/365-maatschappij vraagt om een moderne kijk op wellbeing. En precies daarom organiseren we op zaterdag 28 maart 2020 de allereerste Akasha Summit in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Het lijkt misschien weg ver, maar time flies. Laten we nu vast samen een anker plaatsen voor meer zelfliefde in het nieuwe jaar.
30 okt t/m 1 nov 2020

Stilte retreat – Befriending Your Mind

Je mind kan zowel je ergste vijand als je beste vriend zijn. Soms kunnen we onszelf verliezen in de waterval van gedachten, gevoelens en emoties die ons 24/7 bezighouden. Maar wist je dat je hersenen vervormbaar zijn en dat je je mind kunt trainen? Dit leer je op het stilte retreat in het weekend van 15 t/m 17 mei bij Samaya. Befriend your mind!
Jouw evenement op deze agenda? AANMELDEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.