Agenda

23 t/m 25 februari 2020

Weekendretraite Ten volle leven met gemis

Ieder van ons krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met afscheid, verdriet en gemis. Deze retraite is bedoeld voor eenieder die gemis ervaart en op zoek is naar een manier om er mee om te gaan.
12/12/2019 & 28/12/2019

Meditatieconcert & stiltedag met Tijn en Binkie Touber

Laat je inspireren door de meditatieconcerten van Tijn en Binkie Touber - zowel op de avond van 12 december in Amersfoort als de stiltedag op 28 december op De Hoorneboeg aan de Hilversumse hei.
16/12/2019 | 19.00 – 23.00 uur

De Bewustzijn School – The New Beginning

Reset jouw Mind, Body en Soul, zodat jij je voornemens vanuit Geluk & Innerlijke kracht waarmaakt in 2020. Samen met Juno Burger, Hannah Cuppen, Marieke van Meijeren en Revé Terborg gaan we 2020 met dit grote evenement met heel veel energie, kracht, vreugde en liefde inluiden.
20/12/2019 - 23/12/2019

De Amsterdamsche Kerstmarkt – Westergas (gratis entree)

Kerst valt vroeg dit jaar! Van 20-23 december 2019 strijkt De Amsterdamsche Kerstmarkt neer op de iconische Westergas. Een nieuw en gratis toegankelijk stadsfestival met winterse gezelligheid, (live) muziek, eten en drinken, markt, kinderactiviteiten, een gevarieerd cultureel programma en iedere avond groot feest.
3 t/m 5 januari 2020

Ademwerk: leer bewust te ademen tijdens het Breath Intensive Retreat

Door bewust te ademen open je naar dat wat zich afspeelt in de schaduw van je bewustzijn. Daarom introduceren Freek Dam en zijn dochter Fenneke Dam van Ademwerk van 3 /m 5 januari het driedaagse Breath Intensive Retreat op de Hoorneboeg, dat zich helemaal focust op bewust ademhalen.
16/02/2020

Workshop familie-opstellingen met Els van Steijn

Op zondag 16 febrauri 2020 organiseert Holistik een workshop familie-opstellingen. De workshop wordt gegeven door familiesytemen-expert Els van Steijn vanuit de visie van haar bestseller De fontein, vind je plek. Tijdens de workshop ervaar je hoe de onzichtbare wetmatigheden van jouw familiesysteem zich herhalen in je huidige leven. Hierdoor kunnen hardnekkige patronen ontstaan, die je vrijwel altijd kunt terugvoeren op je systeem van herkomst. Een familie-opstelling kan deze patronen aan het licht brengen en biedt handvatten om ze vervolgens te doorbreken.
Winter 2020

ICEMAN winterreizen: ervaar de helende kracht van kou in IJsland, Italië en Noorwegen

Het ervaren van de kou in de rauwe natuur: daar gaat het om bij de ICEMAN winterreizen. En dat in de meest sprookjesachtige omgevingen: boven op een magisch mooie berg in Italië, zwemmen tussen de ijsbergen in IJsland en verblijven aan een azuurblauwe baai in het prachtige Noorwegen. Ervaar een dieper contact met je lichaam en ziel door met de kou te trainen in meren, rivieren, beken en de zee.
28/03/2020

Akasha Summit – A modern vision on wellbeing

Deze 24/7/365-maatschappij vraagt om een moderne kijk op wellbeing. En precies daarom organiseren we op zaterdag 28 maart 2020 de allereerste Akasha Summit in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Het lijkt misschien weg ver, maar time flies. Laten we nu vast samen een anker plaatsen voor meer zelfliefde in het nieuwe jaar.
Jouw evenement op deze agenda? AANMELDEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link