Agenda

27/10/2019

Opstellingendag met Els van Steijn – Conservatorium Hotel

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert Holistik een workshop familie-opstellingen. De workshop wordt gegeven door familiesytemen-expert Els van Steijn vanuit de visie van haar bestseller De fontein, vind je plek. Tijdens de workshop ervaar je hoe de onzichtbare wetmatigheden van jouw familiesysteem zich herhalen in je huidige leven.
4/11 - 5/11/2019

Tweedaagse training ‘Dit is mijn grens’ – De Hoorneboeg

De tweedaagse training 'Dit is mijn grens' wordt gegeven door Ninouk Hehenkamp en Annemiek Streng. Je leert hoe je jouw grenzen kunt voelen en aangeven én hoe je voortaan constructief conflicten kunt voeren. De training vindt plaats op 4 en 5 november op een prachtige locatie in het midden van Nederland: Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum.
28/03/2020

Akasha Summit – A modern vision on wellbeing

Deze 24/7/365-maatschappij vraagt om een moderne kijk op wellbeing. En precies daarom organiseren we op zaterdag 28 maart 2020 de allereerste Akasha Summit in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Het lijkt misschien weg ver, maar time flies. Laten we nu vast samen een anker plaatsen voor meer zelfliefde in het nieuwe jaar.
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link