Agenda

20 - 22 maart 2020

Mindful Matter: mini-retreat in Friesland

Een mini-retreat van Mindful Matters is bedoeld voor iedereen die op een ontspannen en comfortabele manier een weekend aandacht aan zichzelf wil geven. Voor iedereen die bewustwording zoekt. Een weekend weg met een beetje extra dus. Je kunt alleen komen of met een vriend of vriendin, alles is goed.
7 maart 2020

The School of Life: 1-day intensive ‘De weg naar kalmte’

Vaak wordt stress als iets lichamelijks gezien. Iets wat daarom ook het best op lichamelijke wijze kan worden bestreden: met warme baden, speciale theeën en lange wandelingen. Maar stress is in essentie een mentaal fenomeen. Om je geest tot rust te brengen neemt deze 1-day Intensieve je mee op een reis langs kalmerende ideeën.
22 februari 2020

The School of Life: 1-day intensive ‘Alles over Liefde’

Wat betekent liefde voor jou? En hoe geef je er vorm aan? Deze vragen ga je te lijf tijdens de 1-day intensive van The School of Life. Verwacht een boeiende tijdreis langs fundamentele inzichten van grote filosofen en andere denkers.
21 t/m 23 februari 2020

Weekendretraite Ten volle leven met gemis

Ieder van ons krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met afscheid, verdriet en gemis. Deze retraite is bedoeld voor eenieder die gemis ervaart en op zoek is naar een manier om er mee om te gaan.
Winter 2020

ICEMAN winterreizen: ervaar de helende kracht van kou in IJsland, Italië en Noorwegen

Het ervaren van de kou in de rauwe natuur: daar gaat het om bij de ICEMAN winterreizen. En dat in de meest sprookjesachtige omgevingen: boven op een magisch mooie berg in Italië, zwemmen tussen de ijsbergen in IJsland en verblijven aan een azuurblauwe baai in het prachtige Noorwegen. Ervaar een dieper contact met je lichaam en ziel door met de kou te trainen in meren, rivieren, beken en de zee.
28/03/2020

Akasha Summit – A modern vision on wellbeing

Deze 24/7/365-maatschappij vraagt om een moderne kijk op wellbeing. En precies daarom organiseren we op zaterdag 28 maart 2020 de allereerste Akasha Summit in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Het lijkt misschien weg ver, maar time flies. Laten we nu vast samen een anker plaatsen voor meer zelfliefde in het nieuwe jaar.
15 t/m 17 mei 2020

Stilte retreat – Befriending Your Mind

Je mind kan zowel je ergste vijand als je beste vriend zijn. Soms kunnen we onszelf verliezen in de waterval van gedachten, gevoelens en emoties die ons 24/7 bezighouden. Maar wist je dat je hersenen vervormbaar zijn en dat je je mind kunt trainen? Dit leer je op het stilte retreat in het weekend van 15 t/m 17 mei bij Samaya. Befriend your mind!
Jouw evenement op deze agenda? AANMELDEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link