Agenda

14 mei | 28 mei

Mindfulness experience concert: LAY DownTown

Na een succesvolle eerste editie, brengt muzikant André Heuvelman zijn Mindfulness Experience Concert in het donker op donderdag 14 mei naar Rotterdam. Vanaf 20.00 uur gaat het licht uit en…
6 t/m 12 september

Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’

Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’: het tegengif voor ons hectische moderne leven. Dagelijkse yoga (zachte ashtanga en yin) en meditatie-oefeningen helpen jou de verbinding tussen je lichaam en geest te herstellen.
19 - 21 juni 2020

Ouder-kind yogaweekend aan de hei

Een weekend lang lekker in het bos en bezig zijn met yoga, koken, spelletjes en mooie dingen maken. Deze dagen zijn voor alle kinderen tussen de 10 en 14 jaar én hun ouders die daar nieuwsgierig naar zijn.
Voorjaar 2020

ICEMAN reizen: ervaar de helende kracht van kou in Italië en Noorwegen

Het ervaren van de kou in de rauwe natuur: daar gaat het om bij de ICEMAN winterreizen. En dat in de meest sprookjesachtige omgevingen: boven op een magisch mooie berg in Italië of aan een azuurblauwe baai in het prachtige Noorwegen. Ervaar een dieper contact met je lichaam en ziel door met de kou te trainen in meren, rivieren, beken en de zee.
15 t/m 17 mei 2020

Stilte retreat – Befriending Your Mind

Je mind kan zowel je ergste vijand als je beste vriend zijn. Soms kunnen we onszelf verliezen in de waterval van gedachten, gevoelens en emoties die ons 24/7 bezighouden. Maar wist je dat je hersenen vervormbaar zijn en dat je je mind kunt trainen? Dit leer je op het stilte retreat in het weekend van 15 t/m 17 mei bij Samaya. Befriend your mind!
Jouw evenement op deze agenda? AANMELDEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link