Free yogavideo (60 min): Vinyasa flow van Katiza voor een sprankelende start van je dag

Body
yoga video, the house of yoga
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
26.07.2018

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, veilig vanuit je woonkamer. Het kan met The House of Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een Morning Glory practice van teacher Katiza. Na de 60 minuten Vinyasa flow voel je je krachtig, flexibel en klaar voor de nieuwe dag. 

Free yogavideo: Vinyasa flow van Katiza voor een sprankelende start van je dag

The House of Yoga is een initiatief ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yoga video van Katiza is ideaal voor vroege vogels om de dag mee te beginnen. Het helpen ontwaken van je lichaam en het laten stromen van de energie weet de bekende yoga- en spiritual teacher perfect te begeleiden. De nadruk legt Katiza in de Vinyasa flow op focus en je verbinden met de basis, onze aarde. Na een uur toegewijd flowen voel je het; lichaam en geest zijn duidelijk in een meer harmonieuze staat dan 60 minuten geleden.

Weer terug in balans komen?

Download nu de gratis Mini Guide & ontvang Karlijn's persoonlijke tips
Download gratis mini-guideConscious Aging Mini Guide

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven. Meer info over Team Dr Joseph vind je op: angcosmetics.com/nl/team-dr-joseph

yoga video house of yoga

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.