Free Yoga Nidra video: zo pak je 4 uur slaap in 30 minuten

Body
body scan meditatie
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
15.02.2018

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, relaxed vanuit je woonkamer. Het kan met The House of YogaVan Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Alles is er. Vandaag delen we een krachtige Yoga Nidra sessie van Katiza Satya. In 30 minuten neemt ze je – in een lichte staat van hypnose – mee langs allerlei zintuigelijke sensaties. Zorgen om je eigen yoganiveau mag je direct laten varen. Liggen en luisteren is alles wat je hoeft te doen. Niet in slaap vallen bleek nog nooit zo lastig… En eerlijk? Als we Katiza zo zien liggen, is een baan als Yoga Nidra teacher geen gek idee. Enjoy!

Free Yoga Nidra video: zo pak je 4 uur slaap in een half uur

The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die op dat moment bij je past. Dit keer heb ik gekozen om de Yoga Nidra video van Katiza Satya te delen. Waarom? Omdat ik zo vaak hoor dat mensen slecht slapen. Zelf weet ik hoe vervelend het kan zijn om ’s ochtends gebroken en vol met stress wakker te worden. Yoga Nidra is ‘de slaap van de yogi’ en helpt je in een staat van diepe ontspanning te brengen. Noem het lichte hypnose. Waarschijnlijk val je de eerste keer in slaap. Hoe vaker je oefent, hoe langer je wakker blijft in diepe ontspanning. Je mind moet hier simpelweg even wennen en denkt daarom dat het mag gaan slapen. Doe het voordat je gaat slapen of zie het als voorbereiding op je meditatie om volledig in het nu te kunnen arriveren. Een Yoga Nidra sessie staat gelijk aan 4 uur slaap. In het kader van efficiëntie gesproken… Go go go en verheug je maar vast om vanavond voor het slapen gaan op die PLAY button te klikken.

house of yoga, video yoga nidra

WIN: 1 x Yumeko Alpaca Plaid t.w.v. €199

yumeko, the house of yoga, alpaca plaidOmdat je tijdens het beoefenen van Yoga Nidra een tijdje stil ligt, is het belangrijk om goed warm te blijven. Zo kun je gefocust met de practice bezig blijven en word je niet afgeleid door koude voeten. Om je daarbij te helpen vonden we deze super zachte en warme plaid van organic beddengoedmerk Yumeko. De plaid is gemaakt van Fairtrade Alpaca wol afkomstig uit Peru. Winnen? Doe dan mee met Yoga Nidra practice van Katiza op The House of Yoga, en je maakt automatisch kans op dit royale deken met een afmeting van 130 x 180 cm.

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik al voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

house of yoga, video yoga nidra

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.