Hier wil je bij zijn: bakworkshop ‘Ontbijten met (glutenvrije) taart!’ van Oh My Pie (12 mei 2019)

Food
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
21.04.2019

Op zondagmiddag 12 mei 2019 is het zover: Holistik en taartentovenares Marike Bol van Oh My Pie! slaan de handen in één voor een te gekke workshop. Het thema? Ontbijten met taart! Maar dan wél voedzame taart die energie geeft in plaats van neemt. Van 14.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij de stijlvolle SieMatic flagshipstore pal aan het Vondelpark in Amsterdam. Tip: maak er een gezellige moeder-dochtermiddag van want 12 mei is het Moederdag! Enne, natuurlijk gaan jullie niet met lege handen naar huis…

Bakworkshop ‘Ontbijten met (glutenvrije) taart!’ van Oh My Pie

marike bol oh my pieNiets zo leuk om met jouw moeder, dochter of bakvriend(in) aan deze unieke workshop deel te nemen en samen aan de slag te gaan in de keuken. Ontbijten met taart voor iedereen, het kan echt! Ook als je last hebt van glutonintolerantie. Wij laten jou zien hoe je de dag met kan beginnen met een voedzaam ontbijttaartje waarmee je niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw hoofd kan voeden en met een glimlach de dag tegemoet zal zien.

Wat kun je verwachten?

Na een warm welkom met koffie, thee én een smaakvolle Oh My Pie bite leren wij jou hoe je de lekkerste én mooiste ontbijttaartjes maakt zodat jij voortaan iedere ochtend in een handomdraai kunt ontbijten als een koningin. Leer combineren met (glutenvrije) meelsoorten, specerijen en smaakvolle toppings. Bakken is tenslotte geen theorie, je moet het voelen en proeven. Vervolgens gaan we zelf aan de slag in de keuken en kun jij al jouw (bak)vragen stellen aan Marike, Evelyn en Karlijn. Een middag om nooit te vergeten! Na afloop is er een mogelijkheid om het gloednieuwe Holistik Handboek aan te schaffen óf één van de boeken pareltjes van Marike van Oh My Pie! Gesigneerd en al, hoe tof is dat?! Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Je krijgt een een rijkgevulde goodiebag (t.w.v. €40!) mee naar huis met o.a. een beslagkom, spatel én een super handige bewaardoos van Mepal. Zo kun je jouw zelf gebakken creaties mee naar huis nemen zonder knoeien.

Praktische informatie & tickets

Datum: zondag 12 mei (Moederdag)
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Prijs: omdat het Moederdag is hebben we een super leuke actie: je krijgt 2 tickets voor de prijs van één en betaalt slechts 30 euro per persoon, inclusief goodiebag t.w.v. €40 voor jullie beiden (ex. servicekosten)
KOOP JE TICKETS VIA DEZE LINK

Bereikbaarheid

Locatie: SieMatic Flagship Store, Hobbemastraat 2, 1071 ZA Amsterdam
Openbaar vervoer: tram 2, 5 en 12 (halte Rijksmuseum)
Parkeren: Q-Park Byzantium (Tesselschadestraat 1G), Q-Park Museumplein (Van Baerlestraat 33B)

Over Marike Bol & Oh My Pie

oh my pieAls het gaat om glutenvrij bakken is Marike Bol dé taartentovenares van Nederland. Marieke heeft glutonintolerantie (coeliakie) en liep tegen de reguliere medische muur op. Ze begon haar eigen zoektocht naar wat had lichaam kan verdragen én nodig heeft. De studie orthomoleculaire voeding bracht Marieke bij het bakken van taarten, in alle uitvoeringen, louter gemaakt van natuurproducten. Het hielp! Ze stond al etende op met taart en ging ermee naar bed. Als taartentovenares deelt Marike inmiddels met veel plezier recepten en artikelen op haar drukbezochte website Oh My Pie. Ook schreef Marike een bestseller over glutenvrij bakken: Oh My Pie! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje! Op zondag 12 mei krijg je de kans om Marike persoonlijk te ontmoeten en al jouw (bak)vragen te stellen. Maar wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!

KOOP JE TICKETS VIA DEZE LINK

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link