Wonderlust Journal: travel-must have voor persoonlijke ontwikkeling op vakantie

by Eva Alberda 16.07.2017

De balans opmaken doe je meestal vanuit rust. Vakantie is daarom hét perfecte moment voor allerlei inzichten om binnen te mogen denderen. Wel of niet stoppen met die baan, ben ik nog happy in mijn relatie en wat als ik nou toch voor die wereldreis kies? Opschrijven helpt om je opgedane ingevingen te laten beklijven en om te zetten in een verandering. En daar vonden wij de perfecte tool voor. 

Wonderlust Journal: travel-must have voor persoonlijke ontwikkeling op vakantie

Je vakantie-inzichten gestructureerd op papier krijgen is best een dingetje. Daarom bedacht Merel Stegeman het Wonderlust Journal, ofwel ‘your inside travel guide’. Het boekje bestaat uit drie secties: Before you go, on the road en going home. Het bewust opschrijven van je ervaringen geeft volgens Merel nieuwe inzichten over jezelf. En die kunnen je verder helpen om de juiste keuzes te maken in het leven wat jij voor ogen hebt.

What INSPIRES you today?

merel wonderlust journalMerel: “Omdat ik altijd als coach heb gewerkt, is het mijn passie om mensen te helpen met het beantwoorden van levensvragen. Al langer had ik een droom om een eigen boek uit te geven. Op een van mijn reizen kwam ik erachter dat er nog helemaal niet zoiets bestond als een dagboekje met vragen waarmee je kunt reflecteren. En juist daar had ik zelf vaak behoefte aan op reis. Zo is het idee ontstaan om een Wonderlust Journal te maken. Van het uitgeven van het boek tot de illustraties: ik heb het volledig zelf gecreëerd”

(re)Discover what is really important

Merel: ‘Met het Wonderlust Journal zet je net dat stapje extra om meer inzicht te krijgen in thema’s waar je normaal misschien aan voorbij gaat. Zo is er bijvoorbeeld een vraag in het boekje opgenomen als: wat zou je nú kunnen doen om in de vakantie-modus te komen’.

Wonderlust Happy Summer Challenge

Op 17 juli start de Wonderlust Happy Summer Challenge waarin je 5 dagen lang een inspirerende vraag en een kort motivatie filmpje in je inbox ontvangt. Dit alles om zelf te ontdekken hoe jij deze zomer vanuit je eigen behoeftes als stralend zonnetje door het leven kan gaan. Deelnemers aan de Challenge maken kans op een Wonderlust Journal + Happy Summer Coaching sessie van Merel. Inschrijven kan via de website. 

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, je in te schrijven voor onze Newsletter en ons te volgen via Instagram.

Wonderlust Journal, €19,50 via wonderlust-journal.nl

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN