WIN: eco & fairtrade dekbedovertrekset van Yumeko t.w.v. €100 – €170

Holy Crap
dekbedovertrekset Yumeko
dekbedovertrekset Yumeko


04.04.2018

Je slaapt gemiddeld een derde van je leven. Stel je wordt 90, dan breng je 30 (!) jaar door tussen de muren van je slaapkamer. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de flow er goed is. Wil jij voortaan holistisch slapen? Tover je slaapkamer dan om tot een cruelty-vrije zone met een biologisch dekbedovertrekset van Yumeko. 

WIN: biologisch katoensatijnen dekbedovertrekset van Yumeko t.w.v. €100 – €170

dekbedovertrekset YumekoAls je eenmaal onder het biologische beddengoed van Yumeko hebt geslapen, wil je nooit meer iets anders. De stoffen zijn namelijk ongelooflijk zacht. Niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld. De dekbedovertreksets zijn gemaakt van het zachtste 100% biologisch en fairtrade katoen. Dus helemaal crap free! Het 100% biologisch en fair katoen van Yumeko voelt niet alleen letterlijk heel prettig, maar ook figuurlijk. Dit Amsterdamse merk beschikt namelijk over een GOTS certificaat (Global Organic Textile Standard) wat betekent dat de hele keten – van katoenplant en schaap tot dekbedovertrek en dekbed – voldoet aan de aller strengste biologische eisen. Daarnaast heeft Yumeko een Fairtrade certificaat dat garandeert dat ze de katoenboeren en de vakmensen eerlijke lonen betalen. Ze krijgen een pensioen en een ziektekostenverzekering en werken normale werkuren. Vrouwen worden binnen de katoencoöperaties hetzelfde behandeld als mannen, van stemrecht tot hetzelfde loon.

Kans maken?

Wil jij voortaan ook cruelty free slapen? Dan hebben we goed nieuws! Het katoen satijnen dekbedovertrekset t.w.v. €100 (eenpersoons overtrek) – €170 (tweepersoons overtrek) staat in onze fonkelnieuwe Holistik Full Moon Boutique. Telkens als de maan vol is, opent deze boutique haar deuren met nieuwe prijzen. Tot de volgende volle maan (30 april 2018) maak je kans op een dekbedovertrekset (en nog 7 andere mooie prijzen).  Achteraf mag de winnaar de gewenste maten doorgeven. Check it out!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link