PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: duurzame linnen overtrek set van Yumeko t.w.v. €199,95 – €319,00

Holy Crap
win yumeko

Je slaapt gemiddeld een derde van je leven. Stel je wordt 90, dan breng je 30 (!) jaar door tussen de muren van je slaapkamer. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat daar goede energie hangt. Wil je er bovendien voor zorgen dat je geen slecht karma verzamelt terwijl je ligt te dromen? Tover je slaapkamer dan om tot een sustainable zone met een duurzaam dekbedovertrek set van Yumeko. Wij mogen deze week één linnen set weggeven. Doe je mee?

WIN: duurzame linnen overtrek set van Yumeko t.w.v. €199,95-319

Linnen is een heerlijke stof om onder te slapen, vooral in de zomer. Het ademt namelijk erg goed en is bovendien hypoallergeen en antibacterieel. Linnen kan 20 procent van zijn gewicht aan vocht absorberen zonder dat het klam aanvoelt, en het gaat een stuk langer mee dan katoen. Dat je de stof niet hoeft te strijken, is een fijne bijkomstigheid;-).

Duurzaam

Deze set is echter niet alleen zacht en comfortabel voor jou, maar óók voor de planeet. Wij waren al helemaal fan van het 100% biologische en fairtrade katoen van Yumeko, maar het productieproces van deze linnen overtrekset verloopt nóg duurzamer. Er wordt namelijk vier keer minder water verbruikt. De set wordt gemaakt van Frans vlas. Deze plant is sterk, maar verdraagt geen kunstmest. Daarom zijn chemische insectenverdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen niet toegestaan bij het telen ervan. Het spinnen, weven en kleuren gebeurt in een gespecialiseerde fabriek in Portugal met het SA-8000-certificaat. Dat is een garantie voor goede sociale omstandigheden wat betreft veiligheid, werkuren, loon en minimumleeftijd.

WIN: DUURZAME DEKBED OVERTREK SET VAN YUMEKO T.W.V €199,95 – €319,00

Mag jouw slaaproutine wel wat holistischer en strijk jij voortaan graag met een gerust hart neer onder deze duurzame lakens? Deze week mogen wij één dekbed overtrek set weggeven in de super chique kleur almond brown. Je kunt kiezen uit de volgende samenstellingen:

  • Een eenpersoons dekbed overtrek (140×220 cm) en één kussensloop (60×70 cm) t.w.v. €199,95
  • Een tweepersoons dekbed van 200×220 cm en twee kussenslopen van ieder 60×70 cm t.w.v. €279
  • Een tweepersoons dekbed van 240×220 cm en twee kussenslopen van ieder 60×70 cm t.w.v. €319

Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @karlijn_visser en @yumeko_amsterdam via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons. Je kunt dan aan ons doorgeven naar welke afmetingen jouw voorkeur uitgaat.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.