BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: workshop ‘maak je eigen tas’ van monsak t.w.v. €198

Holy Crap
monsak, tas, workshop, sustainable leer
femke

Femke Sneek
11.09.2019

Voor de meeste vrouwen is haar (hand)tas een verlengstuk van wie ze is. De juiste tas maakt elke outfit compleet en de spulletjes die je er dagelijks in mee sjouwt vertellen veel over jouw persoonlijkheid. Maar hoe ziet nou de ideale tas eruit? Omdat het antwoord voor elke vrouw anders is, geven we je mogelijkheid om zelf jouw ideale schouder- of heuptasje te maken. Deze week maak je daarom kans – samen met je beste vriendin – op een workshop van sustainable tassenmerk monsak t.w.v. €198.  

WIN: workshop ‘maak je eigen tas’ van monsak t.w.v. €198

monsak, tas, workshop, sustainable leerFounder van monsak, Margriet Meijer, maakt tassen van gered leer. Dit zijn partijen die links zijn blijven liggen omdat ze beschadigd zijn, of de kleur bleek niet wat de klant wilde. Margriet: ‘Wij snijden om de beschadigingen heen en verwelkomen alle kleuren die de grote modehuizen lieten liggen. Op deze manier worden de huiden niet weggegooid.’ Margriet kreeg haar 2 rechter handen van huis uit mee. Haar vader kluste werkelijk alles in elkaar en haar moeder runde een naaischool. Leer vond Margriet altijd al prachtig materiaal. Toen haar moeder een leermachine kocht ging ze gelijk enthousiast aan de slag. Vanaf dat moment hebben zowel het product als het materiaal haar geboeid. Door de bewustwording omtrent dierenleed en de nadelen van de leerproductie voor het milieu werkt ze enkel met gered leer. Zo krijgt het alsnog een waardevol tweede leven dankzij haar tassen. Het leuke van de kleine leerpartijen is dat het aanbod elke keer anders is en Margriet nooit weet welke kleuren er beschikbaar zijn. Dat maakt iedere tas uniek. Vandaar ook de naam mon sak: A bag, that’s got your back.     

monsak, tas, workshop, sustainable leer

Inhoud van de workshop

WorkshopIn het atelier krijg je eerst inzicht in het productieproces. Margriet vertelt gepassioneerd over haar duurzame manier van werken en voorziet je van advies over welk model het beste bij jouw behoeftes en stijl passen. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van je eigen schouder- of heuptasje. En geloof ons: zelfs met twee linker handen ga je alsnog naar huis met een eye-catcher waar je U tegen zegt. Daar zorgt Margriet met haar team persoonlijk voor. Je kiest zelf je leer, rits kleur, garen en schouder- of heupbandje. Stap voor stap leer je alle onderdelen in elkaar te zetten. De beloning is jouw unieke ambachtelijk gemaakte sak!

monsak in Holistik Herfstbox

Wist je al dat monsak binnenkort in de Holistik Herfst Box zit met een stijlvolle sleutelhanger? En tot en met 31 december 2019 ontvang je 10% korting op een workshop (mini of maxi). Gebruik code Holistik#19 bij het afrekenen. De korting is per persoon eenmalig inzetbaar. Ga naar monsak.nl voor de workshop.

WIN: workshop ‘maak je eigen tas’ van monsak t.w.v. €198

Kans maken op de workshop om jouw ‘dream bag‘ te ontwerpen? Dan vragen we je 2 dingen te doen:

1) Volg Holistik en monsak via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.