Verlopen – WIN: een vitamine pakket voor een ijzersterke weerstand t.w.v. €107

Holy Crap
supplementen
supplementen


13.11.2019

Dat jouw stemming de komende maanden – net als de lucht – wat vaker grijs kleurt is volstrekt normaal. En kijk ook niet raar op als je een verkoudheid of griepje voelt opkomen. De herfst vraagt nu eenmaal heel wat van onze fysieke en mentale weerstand. Het is daarom geen gek idee om je gezondheid de komende maanden extra te ondersteunen. Met het pakket van vitaminerperpost.nl dat je deze week kunt winnen maak je van jouw weerstand een onneembaar fort. Het pakket bevat 5 supplementen die onmisbaar zijn nu het donker het wint van het licht.

WIN: een vitamine pakket voor een ijzersterke weerstand t.w.v. €107

Als het met bakken uit de hemel komt en je géén zin hebt om naar de drogist te fietsen om supplementen te scoren, biedt de webshop vitaminesperpost.nl uitkomst. De webshop heeft maar liefst 33 vitamines en kruiden in het assortiment en meer dan 800 voedingssupplementen. Wat wij fijn vinden aan vitaminesperpost.nl, is dat ze ernaar streven om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te verwerken in hun voedingssupplementen. En met één druk op de knop krijg je je gewenste vitamines en supplementen per post thuis gestuurd. De verpakkingen passen namelijk door de brievenbus.

Wij mogen deze 5 supplementen weggeven die jou de herfst doorhelpen:

supplementen

Saffraan

Met een waarde van gemiddeld €35.000 per kilo is saffraan de duurste specerij ter wereld. Het ‘rode goud’ is voornamelijk afkomstig uit Spanje en Iran en wordt handmatig geplukt. Iedere bloem bestaat uit 3 oranjerode stampers en er zijn ongeveer 180.000 bloemen nodig voor een kilo saffraan. Je kunt saffraan voor culinaire doeleinden gebruiken, maar wist je dat het ook een helende werking op lichaam en geest heeft? Saffraan voedt alle weefsellagen en draagt daarmee bij aan een mooie en gezonde huid, een goed libido, mentale veerkracht en is daarnaast ontgiftend en verjongend.

Magnesium

Magnesium wordt ook wel ‘de vonk van het leven’ genoemd en dat is niet voor niets. Het mineraal is goed voor zo’n beetje alles. Het stuurt enzymen aan die ervoor zorgen dat ruim 300 biochemische processen in je lichaam goed verlopen. Ze allemaal benoemen gaat wat ver, maar denk bijvoorbeeld aan:

  • De ontspanning van je spieren
  • Het vrijmaken van energie uit je voeding
  • De vorming van gezonde tanden en botten
  • Het verhogen van je weerstand tegen spanning en stress
  • De overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Reishi

Reishi extract is een echte must have voor de herfst. Deze immuunsysteem-booster behoort al meer dan tweeduizend jaar tot de belangrijkste paddenstoelen in de Japanse en Chinese kruidenleer. Dat is ook niet zo gek, want het is rijk aan antioxidanten, balanceert je hormoonhuishouding en brengt lichaam en geest in balans.

5-HTP

5-hydroxytryptofaan wordt gewonnen uit de Griffonia simplicifolia: een houtige struik die wel drie meter hoog kan worden en groeit in Midden- en West-Afrika. Na de bloei groeien er donkere peulen aan waarvan de zaden worden geoogst om de stof 5-HTP te winnen. Je lijf zet 5-HTP om in serotine: ook wel het gelukshormoon genoemd. Een tekort aan serotine kun je herkennen als je last hebt van slapeloosheid, depressie en zelfs angstgevoelens.

Waarschuwing: niet gebruiken in combinatie met geneesmiddelen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.

Ashwagandha

Het is een prachtige naam, ashwagandha, maar wat is het eigenlijk? Ashwaganda is een struik die vooral in India voorkomt. De wortels ervan worden al duizenden jaren gebruikt door Ayurvedische genezers en hebben een krachtige werking. Zo doet ashwagandha wonderen bij stress en innerlijke onrust, omdat het een enorm sterke antioxidant is!

WIN: 5 supplementen om je te ondersteunen in de herfst van vitaminesperpost.nl t.w.v. €107

Met deze 5 supplementen kom jij de herfst dus zeker wel door! Wil jij de supplementen ook in huis hebben? Doe dan mee en maak kans op het supplementenpakket van vitaminesperpost.nl. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en Vitaminesperpost.nl via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link