WIN: Philips VisaPure Advanced voor een 10 x (!) schonere huid t.w.v. €215

by Evelyn van Hasselt 17.04.2018

Gedurende de dag krijgt je huid ongemerkt heel wat te verduren. Temperatuurschommelingen, wind, droge lucht… ze hebben allemaal hun weerslag. En als je in een drukke stad woont komt er nog een boosdoener bij: luchtvervuiling. Het punt is dat je vervuilende deeltjes niet zomaar van je gezicht af poetst. Wat er achterblijft op je watje is maar een deel van het probleem. Wil je jouw huid echt schoon krijgen? Dan is de VisaPure Advanced van Philips jouw beste vriend. En het mooie is: we mogen één zo’n supersonisch gezichtsverzorgingsapparaat weggeven!

WIN: Philips VisaPure voor een 10 x (!) schonere huid t.w.v. €215

Jarenlang heb ik mijn gezicht schoongemaakt met reinigingsmelk en een stapel watjes. Ik bleef net zo lang poetsen tot het watje hagelwit bleef en dacht met een brandschone snoet in bed te stappen. Maar helaas, een wit watje betekent nog niet dat je huid schoon is. Sommige vuildeeltjes zijn namelijk zó klein dat ze niet op je huid blijven liggen, maar diep naar binnen dringen en daar het collageen beschadigen. Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in speciale cellen, de zogenaamde fibroblasten. Vanaf je 25e levensjaar loopt de hoeveelheid collageen in je lijf elk jaar echter terug met ongeveer 1 procent. Om na je 40e pas écht een snoekduik te nemen. Vooral als je jouw huid niet goed schoon houdt… Het gevolg? Een slapper wordende huid die er bovendien steeds doffer uit gaat zien.

Anti-Pollution

Je huid mooi fris en stevig houden? Dan is de VisaPure Advanced Anti-Pollution van Philips jouw beste vriend in de badkamer. Dit gezichtsverzorgingsapparaat is speciaal bedoeld voor de huid die dagelijks wordt blootgesteld aan vervuiling. De speciale anti-vervuilingsborstel heeft een spons met een kern van 100 procent natuurlijke houtskool. Houtskool staat bekend om zijn absorberende en zuiverende eigenschappen. Dankzij dit zwarte stofje verwijdert de VisaPure niet alleen make-up en dode huidcellen, maar ook kleine vuildeeltjes uit je poriën. Sterker nog: dit handige apparaatje reinigt tot wel 10 keer beter dan met de hand. Nog een pluspunt: de VisaPure stimuleert de bloedcirculatie waardoor je huid een natuurlijke glow krijgt waar geen highlighter tegenop kan.

WIN: Philips VisaPure Advanced t.w.v. €215

Wil jij een VisaPure Advanced winnen en je huid voortaan schoonpoetsen als een pro? Dat komt goed uit want we mogen één zo’n high tech gezichtsverzorgingsapparaat weggeven. Deze toffe prijs staat in onze fonkelnieuwe Holistik Full Moon Boutique. Telkens als de maan vol is, opent deze boutique haar deuren met nieuwe prijzen. Tot de volgende volle maan (30 april 2018) maak je kans op de VisaPure Advanced (en nog 7 andere mooie prijzen). Neem dus snel een kijkje!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN