Verlopen – Win: een droom van een dekbedovertrek van Van Morgen t.w.v. €169

Heart + Soul
vanmorgen dekbedovertrek

Holistisch leven… het klinkt zo mooi, maar hoe breng je het in praktijk? Het begint bij beseffen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel en snapt dat de keuzes die je maakt impact hebben. Ook als het gaat om het beddengoed waaronder je slaapt. Als je bewust kiest voor beddengoed dat op een duurzame en ethische manier wordt geproduceerd draag je bij aan een betere wereld. Dat ‘goed’ beddengoed ook nog eens heel mooi kan zijn bewijst het Nederlandse label Van Morgen. Kijk maar eens naar de toffe overtrekset die jij deze week kunt winnen! 

Verlopen – Win: droom van een dekbedovertrek van Van Morgen t.w.v. €169

Katoen is katoen, toch? Mis! Met katoen is iets bijzonders aan de hand. Katoenvezels zijn in feite allemaal dunne, holle buisjes die een prima warmtegeleider zijn. De vezels kunnen zich ook vullen met vocht. Zweetdruppeltjes worden dus zonder moeite opgezogen. Vandaar dat katoen heel geschikt is voor beddengoed. Toch is het ene katoenen beddengoed het andere niet. Want wil je écht lekker slapen (lees: met een gerust hart en schoon geweten) dan kies je voor beddengoed dat onder goede arbeidsomstandigheden wordt gemaakt. Als je daarnaast waarde hecht aan een duurzame manier van produceren, dan kom je al snel uit bij Van Morgen.

WIN: een dekbedovertrek set van Van Morgen t.w.v. €169

Van morgenVan Morgen is een duurzame, Nederlandse onderneming die het mooiste beddengoed maakt. Ze staan achter het Better Cotton Initiative (BCI). Deze non-profitorganisatie zorgt voor een betere katoenproductie door boeren op te leiden om duurzaam te produceren. Milieubehoud en een eerlijke keten zijn randvoorwaarden voor Van Morgen en precies daarom zijn we fan van het merk. Wil jij het beddengoed van Van Morgen zelf uitproberen? Dat kan! Want we hebben een leuke samenwerking met ze opgezet en mogen een ‘Children Behave’ dekbedovertrek set (overtrek + 2 kussenslopen) van percal katoen weggeven. Percal katoen heeft een mat uiterlijk en geeft en koel en crispy gevoel. Ideaal voor de lente en zomer en mensen die het snel warm hebben. Je mag zelf kiezen welke maat je graag zou willen winnen. Hier vind je een handig overzicht van matras maten en bijbehorende dekbed maten.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link