Verlopen – WIN: 3 x yoni steam starterkit van FANCT + persoonlijk consult t.w.v. €54,99

Holy Crap
fanct v-steam

Amber Biemans
10.03.2021

V-steaming of yoni steaming is een eeuwenoud reinigingsritueel voor je vagina en baarmoeder. Het verwarmen van verschillende kruiden zorgt ervoor dat er stoom verrijkt met natuurlijke oliën vrijkomt. Met v-steamen kun je veelvoorkomende fysieke en zelfs mentale klachten verminderen. Kun jij niet wachten om het eens te proberen tijdens je volgende selfcare avondje? Deze week maak je kans op een v-steam starterkit van FANCT, plus een persoonlijk consult. Zo weet je zeker dat je de kruidenblend wint die past bij jou.

WIN: v-steam starterkit van Fanct t.w.v. €54,99

Fanct kruidenEen V-steam is een stoompot op basis van gekookte kruiden die unieke, helende eigenschappen bevatten. V-steaming of yoni-steaming is zowel fysiek als mentaal verzachtend, rustgevend en troostend. Het kan bijvoorbeeld helpen om je baarmoeder te reinigen, je vruchtbaarheid te bevorderen en je libido te verhogen. Een V-steam is bovendien bevorderlijk om een onregelmatige menstruatiecyclus in balans te brengen en kan ondersteunend zijn bij traumaverwerking. Veel emoties worden opgeslagen namelijk in de baarmoeder.

FANCT

FANCT (Female And Nature Come Together) is hét luxe merk als het gaat om natuurlijke intieme verzorging. Na zich jarenlang verdiept te hebben in verschillende kruiden, hebben de founders van FANCT 4 heerlijke kruidenblends ontwikkeld voor ultieme ontspanning: Rustic Rose, Loving Lavender, Optimistic Orange en Mesmerizing Minthe. Het merk vindt zijn oorsprong in het hart van Suriname. De rijke diversiteit van het landschap vind je dan ook terug in de unieke samenstelling van de kruidenblends. Alle producten van FANCT zijn duurzaam geproduceerd en vrij van chemische toevoegingen. Op deze manier respecteert FANCT de traditionele geneeskundige kennis. Zo verbind je je tijdens een V-steaming ritueel niet alleen met je baarmoeder, maar ook met Moeder Aarde.

fanct

Persoonlijk stoomplan

Wij mogen deze week 3 lezers blij maken met een starterskit. Deze kit bevat 6 kruidenbundeltjes en een stoomzitje. Daarnaast krijg je een telefonisch consult. Tijdens dit gesprek wordt op basis van jouw persoonlijke situatie een stoomplan opgesteld en krijg je advies over welke blend het meest geschikt is voor jou: Rustic Rose, Optimistic Orange, Mesmerizing Minthe of Loving Lavender.

WIN: V-steam starterkit van Fanct t.w.v. €54,99

Wil jij kans maken op een v-steam starterkit? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl en @fanct via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen.

Bestellen met 15% Holistik korting

Heb je niet gewonnen, maar wil je de producten van FANCT graag proberen? Tot en met woensdag 17 maart 2021 krijg je met de code holistik15 15% korting op je aankoop.

Nog even dit…

V-steamen met een spiraaltje wordt afgeraden. Ook wordt het afgeraden bij koorts of interne infecties, wanneer er kans is op zwangerschap, tijdens de menstruatie of als de menstruaties bestaan uit hevige bloedingen. Daarbij, kruiden lijken onschuldig, maar hebben een krachtige werking. Laat je daarom goed informeren door een deskundige.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.