Verlopen – WIN: planten jaarabonnement voor je balkon van Upperbloom t.w.v. €225

Holy Crap
Upperbloom
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
27.07.2021

Je balkon – hoe klein ook –  is een verlengstuk van je huis. Zie het als een extra ‘buitenkamer’ die je naar hartenlust kunt opfleuren met planten. Geen groene vingers? De Nederlandse startup Upperbloom biedt plantenabonnementen mét plantenbakken, groengarantie en twee of drie plantenwissels per jaar. Zo bouw je samen met Upperbloom aan een groenere stad, een urban jungle. Deze week mogen we een winnaar blij maken met een plantenabonnement voor een jaar groen op je balkon. Doe je mee? 

Win: plantenabonnement van Upperbloom voor een groen balkon

Kleine stukjes groen verspreid door de stad kunnen we niet vaak genoeg zien. Splintergroen draagt namelijk bij aan de biodiversiteit, luchtkwaliteit, uitstraling van de stad én het klimaat. Het slimme plantenabonnement van Upperbloom maakt het aanleggen van een eigen stukje groen, ook op vierhoog achter, haalbaar en eenvoudig. Voor elke situatie of locatie is er de perfecte plantenset, inclusief plantenbakken bekroond met de Red Dot Design Award. De balkonier van Upperbloom verzorgt installatie en plantenwissels met seizoensplanten, zodat elke buitenplek het hele jaar groeit en bloeit. Niets gaat verloren, want geretourneerde planten krijgen een tweede leven in de volle grond of worden compost. Met de watermeter is ook water geven een eitje. Toch iets mis met de planten? Dan komt de balkonier langs om ze weer tot bloei te brengen.

Over Upperbloom

upperbloomUpperbloom is opgericht door ondernemers Sam van der Zanden en Tom van Ruitenbeek. Het zaadje werd geplant in 2018, toen Sam van zijn moeder een mooi gevulde plantenbak kreeg. Zijn balkon werd sfeervoller, vaker gebruikt en het uitzicht vrolijkte ook de woonkamer op. Sam begon zich te verdiepen in bloemen en planten, deed kennis op bij kwekers en ging op kleine schaal aan de slag met het verkopen van gevulde plantenbakken. Samen met Tom werkte hij het idee uit tot de professionele service die Upperbloom nu is. Elk seizoen worden samen met kwekers en vakspecialisten nieuwe plantensets ontwikkeld, en het opkweken en vullen gebeurt met de tuinderij van sociaal bedrijf Pantar Amsterdam.

Win: plantenabonnement van Upperbloom t.w.v. €225

Upperbloom geeft 1 jaarabonnement weg. Dit abonnement bestaat uit: 2 plantenbakken, drie plantenwissels, drie maanden groen garantie plus een toffe gieter. Je kunt kiezen uit hangend of staand (laag/hoog). Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt@karlijn_visser en @upperbloom op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al
gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans! Binnen een week krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.